Tässä ajattelin kuitenkin syventyä raakaa versioon Chorizosta, jonka viimeksi tein vapunaaton sukujuhliin, meillä kun juhlitaan silloin äidin syntymäpäivää, mutta kuinkas ollakaan nyt vihdoin on tullut virkeä tuulahdus makkara-maailmaan, kun Saarioinen on valmistanut kyseistä makkaraa omana grilliversionaan
Mutta aloitetaan tällä täyteläisellä, mutta kuitenkin raikkaalla viherpirtelöllä. Tässä on nyt puristeltu mehuja oikein olan takaa, joten eiköhän tankata välillä vähän tuhdimmin, mutta alkuvuoden teemaan sopivasti edelleen raikkaan ravinteikkaasti
viherpirtelö. Hyvää Uutta Vuotta. Vuosi 2015 on aluillaan, mutta ennen kuin siirrytään Paleokeittiössä uuteen vuoteen, niin muistellaanpa vielä hetki vanhaa
Viime viikolla mua hieman huvitti meidän valinnat - tehtiin viherpirtelöä ja köyhiä ritareita. Sovittiin Mikin kanssa, että yritetään tehdä aina sunnuntaiaamuisin jotain erityisen hyvää aamupalaa
Kävin eilen poimimassa äipän kasvimaalta hieman persiljaa viherpirtelöön ja sieltähän löytyi sopivasti myös kipollinen mustikoita, jotka isukki oli poiminut metsästä pois
En tiedä, onko kyseessä vain terveystietoisten keskuudessa levinnyt ilmiö, mutta viherpirtelöiden ja tuorepuristettujen mehujen rinnalle on hiljalleen hiipinyt aamiaiskuppia, salaattikulhoa, nuudelikuppia ja mitä muita näitä nyt onkaan
Nyt kuitenkin kaivoin varastosta vanhan blenderini ja olikin kiva tehdä vaihteeksi viherpirtelöä. Blenderini on ollut epäkunnossa, joten ei ole paljon tullut tehtyä smoothieta viimeaikoina
Vaikka aika paljon erilaisia reseptejä testailen ja pöperöitä värkkäilen niin viherpirtelöltä olen tähän mennessä onnistunut välttymään varsin ovelasti
Kaada viherpirtelö smoothiepulloon ja ota mukaan töihin. Aikaisemmissa postauksissani olenkin jo kirjoittanut tästä vuoden vaihteen jälkeen alkaneesta ns
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.