M. e. i. d. ä. n. l. h. k. a. u. p. s. o. t. m. y. v. ö. j. r. -. T. U. S. ,. O. K. f. 1. V. c. è. î. L. 5. 2. 7. 0. g. 4. 3. /. 8. ’. R. (. ). H. P. *. ü. b. N. ô. A
Mies sano että tätä pitää ehdottamasti laittaa tarjolle seuraavan kerran kun on jotkut kinkerit eli sopii niin arkiseksi ateriaksi kuin noutopöydän raikkaudeksi
Tämän herkun valmistaminen on yllättävän helppoa ja sokeripinnan tohottaminen on todella hauskaa. Kuumenna seos lähelle kiehumispistettä ja ota se pois levyltä, kun se alkaa poreilla reunoilta
Kypsennä vanukkaita 150 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuuttia , kunnes vanukas on hyytynyt. Jos mieli tekee jotain oikein makeaa ja hyvää niin se on tässä
Mutta todistan, että makuihin voi tottua, opetella syömään ja tykkäämään, kun vaan tahtoa riittää. En muista milloin maistoin avokadoa ensimmäisen kerran
Laita vuoat vesihauteineen uuniin, kypsennä noin 35-40 minuuttia kunnes vanukkaat ovat juuri ja juuri hyytyneet (sisus saa hiukan hytkyä kun heilutat vuokaa)
Mittaa sokeri ja vesi paistinpannulle ja kuumenna hiljalleen, kunnes seos on kullanruskeaa. Jos karamelliseos jähmettyy liian nopeasti, kuumenna sitä, kunnes se sulaa uudelleen
Nyt pääsiäiseksi täytin kananmunat avokadolla. Avokadoa käytettäessä munia ei kannata tehdä kovin aikaisin etukäteen, koska avokado alkaa helposti tummumaan
Lisää joulumausteet ja sekoita kunnolla. Crème Brulée on Ranskalainen vaniljainen vanukas. Tästä ihanasta jälkiruoasta voi luoda vaikkamitä makuelämyksiä
Crème Ninon on hienostunut ranskalainen alkukeitto. Tuoreista herneistä tai pakasteherneistä valmistettu samppanja-hernekeitto on keväistä juhlaruokaa niin väriltään kuin maultaankin
Koko hoito sauvasekoittimella sekaisin ja ei kun syömään. Ennen vihasin avokadoa. Olin ystävän luona käymässä ja hän oli tehnyt eräänlaista avokado moussea
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.