Kana ja vuohenjuusto ovatkin klassinen makuyhdistelmä. Vuohenjuusto antaa sopivasti potkua annokseen ja pesto sekä tomaatti tapenade yhdistävät ja tasapainoittavat muita makuja keskenään
Pehmoiset ja juustoiset uunivuoat ovat mitä parasta syysruokaa. Ja punajuuret mitä paras raaka-aine. Kun mukaan lisää reilusti pähkinöitä ja yrttejä, on kasassa ainekset loistoateriaan
kuten villasukat ja viltit, kynttilät, teemukit ja kermaiset vihanessosekeitot . MITEN ihmeessä syksyn ensimmäiset pakkaspäivät voivat tuntua niin kylmiltä
Söimme ravintola Ilveksessä Sillä Sipulien Merituulin kanssa varsin oivallista risottoa pekonilla ja paahdetulla kurpitsalla ja Merituuli otti ja söi kurpitsan kuorineen
työpaikan vaihdos, opiskelua, kiivas remontointi ja vesirokko. Suosikki harrastukseni eli blogien lukeminenkin (ja se kommentointi) on jäänyt hävettävän vähälle, koska työmatka taittuu nykyään autolla eikä junalla
Kesäkurpitsaletut ovat olleet jo pari vuotta yksi poikani ruoista ja minun suuri pelastus. Kun ei ehdi tehdä muuta niin hätätapauksissa aina pystyy tekemään kurpitsalettuja
Pese punajuuret ja painele niihin reikiä. Leikkaa siivuihin taskut ja täytä ne juustolla. Mausta pihvit suolalla ja valkopippurilla ja paneroi ne kierittämällä ensin vehnäjauhoissa, sitten kevyesti vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa
Keitto oli tehty vain kurpitsasta, sillä jatkeeksi varatut perunat unohtuivat pöydälle. Pääruoaksi nautimme naudan paahtopaistia uunijuureksien ja pippurikastikkeen kera
Kypsä punajuuri ja vuohenjuusto muodostavat kauniinvärisen ja herkullisen makuparin, jota voi täydentää joko etanoilla tai vaikkapa paistetuilla sienillä
Täytä vuohenjuustolla, lohella, avokadolla, mansikoilla ja basilikalla. Seuraavaksi silmiin osui kylmäsavulohi ja kukapa nyt avokadoja hyllyyn jättäisi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.