T. y. t. ä. r. e. n. s. v. l. b. a. h. o. w. i. p. k. u. K. j. m. d. P. U. N. A. I. E. Ä. Y. 2. 0. g. 5. 3. V. L. O. 1. ö. -. H. R. S. z. ,. r k. p r. t l. d l
O. l. e. n. h. k. j. a. v. r. s. i. t. ä. m. ,. -. u. y. o. A. N. p. d. M. S. E. ö. P. 5. 0. g. V. K. R. ". 2. 1. c. D. q. f. 7. J. 6. L. T. Y. b. I. /. H. d l. t l
Tein kakun tälläkin kerralla samalla tavalla sisä- ja ulkokerroksittain, sillä minusta kakusta tulee tällä tavalla näyttävämpi kuin perinteisesti kerroksittain kasaamalla, vaikka kauniitahan nekin kakut ovat
Kostutukseen käytetty määrä riippuu siitä kuinka kostean kakun haluaa ja myös siitä kauanko kakku kerkeää vetäytymään ennen kuorruttamista ja tarjoilua
T. o. u. k. n. l. p. a. s. i. t. ä. y. e. j. h. 8. 0. g. P. d. r. K. m. ö. v. O. ,. 3. x. 4. c. S. V. A. b. E. I. 5. R. H. L. 6. 1. -. U. N. M. (. ). 2. J. /. d l. t l
R. e. s. p. t. i. 2. 5. v. u. o. d. n. a. k. A. m. l. j. ä. r. h. S. y. T. 4. -. J. ö. K. ,. Y. V. O. I. L. E. P. Ä. U. 1. 0. g. 8. (. ). F. 3. G. b. M. 6. ♥ l. d l
Mielestäni voileipäkakku saa on mielummin liian kostea kuin kuiva. Kostutin leipää todella paljon, lähes uitin sitä kasvisliemessä, silti se oli ennemmin kuivaa kuin kosteaa
V. i. k. o. s. t. e. n. ä. y. a. v. r. u. p. j. l. h. T. m. d. O. 2. 0. g. (. ,. ö. ). C. é. F. c. S. M. K. &. /. A. P. J. L. -. 4. x. 3. E. ". f. 1. N. I. U. D. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.