Tässä on siis vähemmänsokeria kuin perinteisissäohjeissa, makeuttajina toimii ksylitoli-sokeri* sekä rusinat, eikä kakussa ole lainkaan voitaeikävehnäjauhoja
Tämän sunnuntain kasvisruokareseptin varastin nuorelta ruotsalaiskokilta, Tommy Myllymäeltä. Hän on niittänyt kansainvälistä mainetta muunmuassa Bocuse dÒrissa sekä MM- ettäEM-tasolla ja on suuri julkkiskokki Ruotsissa
e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e
Voitaikina onnistuu nyt myös loistavasti pehmeällä rasvalla, nimittäin avocadolla. Jokainen on varmaan kuullut, että kun mennään kohti terveellisempiäelämäntapoja, kova rasva tulisi korvata pehmeällä
Ja sitten vaan leivänpäällevoita. Kotona leivotunleivänihanainen haju leijuieilenmeillä. Tällä kertaa olin tyytyväinen myös itselopputulokseen, viimeaikoina kun leivänleivonta on jostain syystä mennytenemmän tai vähemmänpenkinalle
Jos minun lempimustikkapiirakkaani kysytään, vastaus on ehdottomasti tämä allaolevaohje. Ohjeenolen löytänyt Pistin parastani -blogista, ja meillä tätä tehdään pitkin vuotta jäisistä mustikoista
Tässäpä aivan ihana juustokakku kinuskikuorrutteella ja sormisuolalla ♥ Enedeskeksi millä sanalla tätä vois tarpeeks hyvin kuvata, lyhyessäyksinkertaisuudessaan tää oli ehkä parasta ikinä ♥
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.