P. e. r. i. n. t. s. u. o. m. a. l. k. ,. V. c. h. ä. d. v. j. p. S. ö. y. A. M. R. H. f. b. g. -. O. E. T. I. L. C. z. J. N. Ä. (. ). K. U. 2. 0. 1. –. 3. ½. 4. 6. 5. k g. t l. d l
V. o. r. s. c. h. m. a. k. i. l. u. e. n. T. v. p. ä. j. t. y. ,. d. O. S. ö. b. H. U. -. J. M. I. E. 2. 0. 5. 1. g. (. 6. ). P. L. f. 3. K. A. /. k g. g ). d l
Vorschmack on klassikkoruoka, joka tunnetaan Suomessa marsalkka Mannerheimin lempiruokana. Koska vorschmackin tekemiseen upooaa melkoisesti aikaa, moni ei viitsi valmistaa sitä itse, vaan syö sitä mielellään ravintolassa tai ostaa sitä valmiina
M. a. r. o. k. n. m. i. t. u. j. s. e. K. l. –. H. ,. ä. v. O. y. ö. d. h. V. c. p. S. R. P. -. g. w. I. F. b. B. U. 1. 9. 0. T. f. Y. 4. 8. 2. 3. 6. L. J. (. ). G. 5. ½. Ä. A. d l. t l
Marskin Vorschmackilla täytetyt uuniperunat, kahdesti kuorrutetut lampaan lihasta valmistetulla Vorschmackilla täytetyt uunissa kuorrutetut perunat, hyvä tapa hyödyntää ruoantähteitä sekä uuniperunoiden muodossa että lampaanlihan muodossa
Vorschmack mainitaan usein Marsalkka Mannerheimin lempiruuaksi. Tästä lähtien tuo kyseinen ravintola on Vorschmackinsa valmistanut tuota reseptiä käyttäen, ja valmistaa edelleenkin
Sienet tuli heti mieleen, heti vorschmackin jälkeen. . Jos otsikosta voi jotain päätellä niin blogini on mukana Cono Sur reseptikisassa jossa oli ideana rakentaa joko puna-tai valkoviinin ympärille alkuruoka,pääruoka tai suolainen leivos/piirakka
Soseen voi joko pursottaa tai lusikoida esim edellä mainitusti pellille, mutta tällä voi myös kuorruttaa ruokia, kuten itse teimme versioidessamme Vorschmackia
1. Ruskista jauhelihat ja sipulit kevyesti paistinpannulle parissa erässä. Anna jäähtyä hetki. Jauha ainekset monitoimikoneen hienonnusterällä valkosipulin, sillin ja anjovisten kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.