FIN4-6 annostaValmistusaika 1 tunti1 ½ kg keitettyjä punajuuria paloinarouhittua rosé-, valko- ja viherpippuriatimjamin ja oreganon lehtiämerisuolaa½ dl oliiviöljyäKuorrutuskastike
Tämä superhelppo, täyttävä ja nopea pastaruoka syntyi rehellisesti vaan jääkaapin antimilla. Kun jääkaapissa löytyy jotain mitä pitää käyttää pois on pakko keksiä jotain ja soveltaa uusia ruokia
Lämmin tomaattikeitto on syysruokaa parhaimmillaan. Kun ulkona tuivertaa ja tihkuttaa, on ihanaa kauhoa kattilasta suuri lautasellinen keittoa ja asettua hörppimään sitä vaikkapa sitten viltin alle
Gratiinit ovat ranskalaisen keittiön herkkuja, jotka tarkoittavat gratinoituja raaka-aineita, usein kasviksia, jotka on kuorrutettu joko juustolla tai leivänmuruilla ja paistettu kypsäksi esimerkiksi grillissä niin, että pinnasta tulee rapea
1. Valitse tähän ruokaan mahdollisimman pulleita rintafileitä, jotta täyttäminen onnistuu hyvin. Tee fileen paksumpaan päähän terävällä veitsellä mahdollisimman syvä tasku
Söimme ravintola Ilveksessä Sillä Sipulien Merituulin kanssa varsin oivallista risottoa pekonilla ja paahdetulla kurpitsalla ja Merituuli otti ja söi kurpitsan kuorineen
Rakastan kasvisruokia, ja haluan tehdä ne aidoista kasviksista enkä härkiksen tai nyhtökauran kaltaisista puolivalmisteista, joihin liittyy teollinen prosessointi
Grillatut leivät, niin sanotut toastiet, ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä. Perinteisen grilled cheese-tyyppisen leivän sijaan voi myös tehdä tanskalaistyylisiä avoimia voileipiä
Blogi on viimeaikoina päivittynyt hiukan verkkaisempaan tahtiin. Arjen pyörittäminen on vienyt kaiken energian, eikä sitä ole enää oikein postauksia varten riittänyt
Pese punajuuret ja painele niihin reikiä. Asettele punajuuret vuokaan merisuolapedille ja paahda niitä uunissa 175 asteessa 1–2 tuntia, kunnes ne ovat kypsiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.