Lakkahilloa ei edes saanut pitkään aikaan kaupasta tai jos sai, se oli äärimmäisen kallista ja myös leipomot joutuivat myymään ei-oota lähes vuoden päivät lakkatuotteiden osalta
Anoppini toi tullessaan hieman lakkojaja päätin samantein käyttää ne johonkin leivonnaiseen. Huomasin lakkahillon olevan monikäyttöistä, joten tein sellaista
) Levitä jokaiseen väliin ensin lakkahilloaja sen päälle valkosuklaatäytettä. Itsellä tulee tehtyä suklaakakkuja sen verran harvoin, että suklaan kanssa läträäminen ja onnistuminen tuntuu joskus olevan ihan tuurissaan
Puuro myös tarjottiin aina kermavaahdon jalakkahillon kera ja mantelia ei unohdettu koskaan. Lisämakua tavalliseen riisipuuroon saatiin sitruunasta javaniljasokerista
Taikinasta sai sopivasti kaksi kaulittua levyä, joista toiselle levitin lakkahilloaja rusinoita (oli muuten yllättävän hyvä yhdistelmä) ja toiselle margariinia ja mantelimassaa (takuuvarma suosikki
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.