E. n. s. i. m. ä. e. I. t. a. l. o. u. p. k. y. r. T. h. ,. M. v. j. d. J. ö. G. R. V. -. P. /. H. S. F. C. 7. 2. Y. L. O. D. f. 4. g. 3. 5. 0. 1. B. K. d l
En ole liiemmin kokkaillut vuohenjuustosta, vaikka siitä pidänkin. Etsiskelin erilaisia ohjeita, miten valmistaisin pastaa juuston kanssa ja päädyin kokeilemaan tätä
Herkullista kirsikkatomaattipastaa ja paistettua vuohenjuustoa. Välillä iskee himo tiettyihin ruoka-aineisiin ja viime aikoina olenkin himoinnut vuohenjuustoa
Glorian ruoka&viini - lehdestä löytynyt siitrunainen vuohenjuustopasta ja Suvi sur le vif - blogin Monday pasta sulautuivat keittiössämme yhteen sitruunaiseksi pinaatti-vuohenjuustopastaksi
Tämä vuohenjuustopasta valmistui vartissa, ja koska halusin siitä vähän ruokaisampaa, lisäsin siihen 150g kylmäsavulohta. Sitruunainen vuohenjuustopasta350g pastaa1 dl hienonnettua lehtipersiljaa (itse laitoin kuivattua)1 sitruuna (itse käytin sitruunamehua pari rkl)2–3 valkosipulinkynttä1-2 sipulia2 rkl oliiviöljyä2 dl ruoka- tai kuohukermaa1/2 tl mustapippuria myllystä suolaa200 g vuohenjuustoa paksusta tangosta3/4 dl pinjansiemeniä(150g kylmäsavulohta)Laita pasta kiehumaan ja tee kastike pastan kypsyessä
tämä ohje myös viimeisimmästä Gloriasta, siis tuo pastaohje. Tuon ohjeen kanssa en suosittele lähtemään säveltämään, vaan on syytä pysyä annetuissa määrissä, jotta eri maut tulisivat hyvin esiin
Paholaismainen vuohenjuustopasta. Kyllä meillä syödään pastaakin. Ainakin kerran vuodessa, päätellen kuivakaapin pastapusseista joiden parasta-ennen –päiväykset olivat ylittyneet tasaisesti vuoden välein 2008, 2009 ja 2010
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.