10% sekä ravintokuitua että proteiinia. 1 l maitoa. 1 rkl suolaa. 1 kg ohrajauhoja. 10 min. it includes 10%. 1 l (2 pt) milk. 1 tbsp. about 1 kg (2 1/4 lbs) barley flour. against the working top into a flat bread about 1 cm / 0,5 inch in thickness. This takes about 10 minutes. 1 l maitoa. 1 rkl suolaa. 1 kg ohrajauhoja. 10 min kunnes rieskan pinnalle ilmestyy tummia kohoumia. 1 l. 1 kg. 2 1/4 l
1. 1–1. 1/2 rkl suolaa. 1,5 l / 800 g ruisjauhoja. noin 12 tunniksi. Pyörittele palaset palleroiksi ja litistä 1–2 cm paksuiksi napeiksi. leipien nousta liinalla peitettynä 1–2 tuntia. Laske lämpö 150 asteeseen ja. anna leipien paistua vielä 15–20 minuuttia. 1st day. 8 dl (1 3/4 pt) water. 6 dl (11/4 pt) wholegrain rye flour. 1– 11/2 tbsp. about 1,5 l / 800 g (3 1/4 pt / 1 3/4 lbs). bit warmer) for about 12 hours. shape that’s about 1–2 cm (3/4 inch) thick. Let the rye buttons rise for about 1–2 hours. Lower the heat to 150 C / 300 F and continue baking. for another 15–20 minutes. 1–1. 1/2 rkl suolaa. 1,5 l / 800 g ruisjauhoja
1 prk kevytkermaa. vajaa 1 tl jauhettua inkivääriä. 10-15 min. Niin ja pussillisella värjää myös noin 100 g (varmaan enemmänkin) villaa kauniin vaaleankeltaiseksi. 1 prk kevytkermaa. 1 tl jauhettua inkivääriä. 10-15 min
1 sipuli. 1 rkl ruokaöljyä. keittokirja vuodelta 1950 ohjeistaa käyttämään munakastikkeessa sekä tilliä että. 1 onion. 1 tbsp. 5 dl (1 pt. in my grandma’s old cookbook from 1950 it is recommended to add dill and chive. 1 sipuli
"Karviainen tuotiin Suomeen 1600-luvulla, ja seuraavina vuosisatoina se yleistyi merkittävimmäksi viljellyksi marjakasviksemme. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 min, kunnes piiraan pinta saa kauniin värin. Jos valmistat reseptillä muffinsseja, annostele taikinaa lusikalla muffinssivuokiin ja paina keskelle 1–2 karviaista. Paista muffinsseja 175-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes niiden pinta saa hieman väriä. Karviainen tuotiin Suomeen 1600-luvulla, ja seuraavina vuosisatoina se yleistyi merkittävimmäksi viljellyksi marjakasviksemme. Amerikasta 1900-luvun alussa levinnyt karviaishärmä romahdutti kuitenkin koko Euroopan karviaissadon. Niinpä nykyisin viljeltävät karviaislajikkeet eivät ole aivan samoja kuin ne, joista löytyy mainintoja jo 1100-luvulta lähtien. 5 dl (1 pt) plain flour. 3 dl (11/4 cups) oat flakes. 2 dl (1 cup) milk / double cream. about 5 dl (1 pt) gooseberries. Bake in 175 C / 345 F for about half an hour so that the surface gets some nice colour. Bake the cup cakes in 175 C / 345 F for 15–20 minutes, until the surface gets golden colour. It arrived in Finland in the 17th century and along the following centuries it became our most cultivated berry species. Therefore the species we grow nowadays are not the original ones that can be found mentioned already in the beginning of 12th century
1. 1. 1,5 l / 800 g ruisjauhoja. noin 12–14 tunniksi. Laske lämpö 150 asteeseen ja anna leipien paistua vielä. 15–30 minuuttia. 1st day. 8 dl (1 3/4 pt) water. 6 dl (11/4 pt) wholegrain rye flour. 1 tbsp. about 1,5 l / 800 g (3 1/4 pt / 1 3/4 lbs). bit warmer) for about 12–14 hours. 150 C / 300 F and continue baking for 15–30 minutes. 1. 1,5 l / 800 g ruisjauhoja
aina 1920-luvulta saakka. 1 kg. 1 l vettä. 10 kpl kokonaisia. 1 l keitinlientä. 1 rkl sitruunamehua. 1-2 tl sokeria. 1 rkl etikkaa. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia ja mausta sitten. became to the lunch menus in the 1960’s and stayed there until 2000’s. children, all the way from the 1920’s or so. about 1 kg (2 lbs) beef, i. about 1 l (2 pt) water. 10 pieces of white pepper. 1 l (2 pt) broth. 1 tbsp. 1–2 tsp. 1 tbsp. 1920-luvulta saakka. 1 kg naudanlihaa. 1 l vettä. 10 kpl kokonaisia
1. 125. 150. työtasolle ilman jauhotusta ja anna levätä 5–10 minuuttia. 15 minuuttia. 50 g ( 1 3/4 oz) baking yeast. 1 tsp. 125 g (4 1/2 oz) raisins. 150 g (5 oz) butter. 2 dl (1 cup) sugar. and let rest for 5–10 minutes. Bake for about 15 minutes in 225 C / 435 F. 1. 125. 150
En ole kuitenkaan koskaan noudattanut mitään tiettyä laihdutusohjelmaa syömällä oikein ja noudattamalla ohjelmaa 100% sti. Kaloreita näissä on kyllä paljon enemmän, kuin noissa suomen leseissä, mutta en usko sen tekevän merkittävää muutosta ruokavalioon, koska leseitä syödään päivässä kuitenkin vain 15g
Keitä noin 10 minuuttia, painellen välillä puolukoita kattilan laitoja vasten. The nice sized bottles for the juice is about half a litre (1 pt). 2 l (4 pt) fresh lingonberries7 dl (1,5 pt) water3–4 dl (11/2 – 2 cups) sugarBoil up the water and add the fresh lingonberries. Boil for about 10 minutes and press the berries with a spoon or a scoop once in a while. for a litre (2 pt) of juice you can use about 3–4 dl (11/2 – 2 cups) of sugar depending how sweet you want the juice to be
Blogini 1-vuotispäivää juhlistaa kakun sijaan harvinainen herkku. 1 l ternimaitoa. 3/4–1 tl suolaa. Paista 175 asteessa noin tunti, kunnes juusto saa pintaansa kauniin värin. 1950. 1 l (2 pt) cow’s beestings. 3/4–1 tsp. Bake in 175 C / 345 F for about an hour until the surface of the cheese gets a beautiful golden colour. the temperature shouldn’t rise above 50 C / 120 F. 1 l. 1 tl suolaa. 175 asteessa noin tunti, kunnes juusto saa pintaansa kauniin värin. 1 l. 1 tsp salt
1950. 1 l piimää60 g hiivaa2 dl siirappia2 rkl pomeranssia1 rkl fenkolia1 rkl suolaan. 12 dl vehnäjauhojan. 14 dl ruisjauhojaLämmitä piimä kädenlämpöiseksi. 1 l (2 pt) sour milk60 g (2–2 1/4 oz) fresh baking yeast2 dl ( 1 cup) syrup2 tbsp. sour orange1 tbsp. fennel1 tbsp. saltabout 12 dl (5 cups) plain flourabout 14 dl (6 cups) rye flourWarm up the sour milk to body temperature (37 C / 98,6 F). Leave the rest of the dough into the bowl and roll it into loafs only about 15 minutes before the first two loafs are ready in the oven. 1 l piimää. 1 rkl fenkolia. 1 rkl suolaa. 12 dl vehnäjauhoja. 14 dl ruisjauhoja. 1 l. 12 dl. 14 dl
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.