S. a. v. u. s. t. l. e. ä. i. n. k. r. o. h. m. p. j. N. y. J. ,. -. A. W. d. f. ö. O. c. T. 1. 8. 9. 6. V. U. E. K. R. I. 2. P. L. 0. M. D. F. /. 3. H
Jaan tässä aivan huippu maukkaan salaattiohjeen, jos haluat syödä ruokaisaa, raikasta ja herkullista salaattia vaikka viikonloppuna, illanistujaisissa tai vaikka arkisalaattina
Blogin tällä puolella syödään yhä salaattia(kin. Kevyempi Waldorfin salaatti. Yksi reissuhistoriani hienoimpia hotelleja on varmasti ollut Rooman Waldorf Astoria
Kokoa salaatti ja kaada kastike salaattiainesten sekaan. vihreää salaattia. Omaan versiooni kuuluisasta Waldorfin salaatista tulee voimakasta Emmental-juustoa ja tähän vappuversioon myös maukasta pastaa
Itse graavattu lohi maistuu mainiolta ja raikkaalta, kannattaa kokeilla, ei ole iso vaiva. Lohta kannattaa pakastaa muutama päivä ennen graavaamista, tälloin kalasta kuolee bakteereita ja tekee siitä turvallisempaa graavaamiselle
Pese ja kuivaa salaatti ja asettele se tarjoiluvadille pastan kanssa. Siivuta kurkkusta juustohöylällä ohuita suikaleita ja kieputa ne rulliksi salaattiin
Ensimmäinen oli perinteinen, suolalla ja pippurilla maustettu graavilohi. Olen pitkään halunnut tehdä itse graavilohta, mutta jotenkin sen tekeminen on vain päässyt jäämään
J. u. h. a. n. s. i. l. e. t. k. o. g. r. j. m. b. M. c. B. ö. d. y. ä. T. v. p. K. ,. A. R. L. P. -. E. H. D. Ä. I. N. V. S. 1. (. f. ). /. 2. –. 0. 5. ) l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.