Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min. Tein kaksinkertaisen määrän kastiketta ja lisäsin joukkoon 700 g paistettua sika-nautajauhelihaa
Näistä hampurilaisista löytyi siis lihaa, salaattia, kurkkua, sipulia sekä raakana että paistettuna, sulatejuustoviipaleita, miniluumutomaatteja, valkosipulimajoneesia sekä Louisiana Hot Cajun-kastiketta
-. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. n. s. e. a. l. k. o. i. ,. m. t. K. u. j. r. v. h. p. y. f. c. b. ö. S. 2. 4. d. N. 1. 0. E. 5. M. P. J. (. ). A. 3. V. à. g. L. H. R. Y. a n. t l. g )
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. A. a. m. u. l. i. s. k. ,. e. ä. o. n. p. v. t. j. K. h. y. r. J. ö. E. ". L. b. g. T. d. B. 1. 5. 2. 8. (. ). 0. 3. /. 4. ½. P. V. S. 6. c. C. 7. D. 9. F. G. f. H. M. I. x. N. O. '. w. Y. U. R. Ä
Nämä sopivat hyvin illanistujaisiin, keiton kanssa alkupalana tai muuten vain tv -herkuiksi. Sirottele cayannepippuri levyille ja jaa juustoraaste päälle
Olin tottunut kauppojen makeisiin versioihin ja tämä kastike oli minulle varsinainen silmienavaaja. Thaimaassa matkaillessani eräs paikallinen rouva tarjosi minulle sweet&sour -kastiketta, joka oli taivaallisen hyvää
Lihan lämpötilan mittaamiseen suosittelen lämpimästi digitaalista kynämallista paistomittaria, jota ei tarvitse tunkea koko kypsennyksen ajaksi tuotteeseen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. a. i. k. e. t. o. r. j. h. s. n. p. u. v. m. l. ,. d. I. y. ä. ". Y. P. L. U. S. A. g. D. K. E. ö. M. H. f. T. J. 6. 0. 8. 1. c. 3. b. 5. 7. N. (. ). 2. 4. B. C. 9. F. G. x. O. '. w. R. Ä. W. Z. t l
-. -. -. -. -. -. T. u. l. i. p. a. h. n. t. s. o. d. e. ,. ä. r. v. N. y. ö. m. k. j. M. V. E. J. K. (. 9. ). 5. 8. 0. g. f. 2. 1. P. 3. A. L. k p. d l. t l
Perusraaka-aineita (kastikkeita, mausteita) on vähän, mutta syntyy (lähes) miljoonia eri vaihehtoja, kun niiden eri yhdistelmiä paritetaan eri kasviksien ja protskujen kanssa
Tarjolla oli siis jauhelihakastiketta, porkkana-pinaattilettuja ja perunoita. Mietin jo, että jääkö mulle mitään kuvattavaa ja syötävää, kun lätyt katosivat sitä mukaa kun sain niitä paistettua
-. -. -. T. ä. s. t. e. i. l. p. o. m. n. v. h. a. k. u. A. ,. j. S. ö. r. d. N. y. J. (. ). U. V. O. M. I. L. K. P. 1. 5. 0. g. 4. 2. 7. *. 8. g ,. d l. t l
Lisää joukkoon maltaat, ruishiutaleet ja -jauhot sekä hiivaleipäjauhot. Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. Voitele limppuja paistamisen loppuvaiheessa vesi-siirappiseoksella 2–3 kertaa. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä
Alkuperäisohje on kirjasta The Hummingbird Bakery. About these ads. Leivonnaisia herkkusuille, ja olen 1,5-kertaistanut taikinan ja vaihtanut vähän sokeria ja lisännyt vaniljasokeria. Paista uunin keskiosassa 170 asteessa 30-35 minuuttia, niin että pinta on kovettunut, mutta hammastikulla kokeiltaessa sisus on vielä aika tahmaista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.