) Tein tätä viime tiistaina, ja namia oli. Esimerkiksi tämän kohdalla tein niin, että keitin pastat ja paistoin kanat edellisenä päivänä, ja kun illalla tulin juoksemasta, nappasin uunin päälle, kaadoin pastat ja kanavuokaan ja heitin loput aineksista sekaan
Se oli yksinkertaisuudestaan huolimatta loistava keksintö, ja ihanan näyttävä. Aikaa ei ollut paljoa ja halusin löytää sen täydellisen kakkupohjareseptin
öljyä, soijakastiketta. Kuutioi tofu ja pilko sipulit, parsakaali ja paprika. Paista tofua öljyssä, joka on maustettu soijakastikkeella, chilillä, kurkumalla, inkiväärillä ja cajunmausteella
Siitä saa herkullista ruokaa monella tavalla, ja se on todellista superfoodia. Tein tänään parsakaalista ja kukkakaalista kesäisen piiraan, johon luonnetta toivat gruyere-juusto, tuore timjamija kevätsipuli
öljyä, soijakastiketta. Kuutioi tofu ja pilko sipulit, parsakaali ja paprika. Paista tofua öljyssä, joka on maustettu soijakastikkeella, chilillä, kurkumalla, inkiväärillä ja cajunmausteella
Puolet kuidusta on liukenevaa ja puolet liukenematonta. Tässä täytyy kuitenkin muistuttaa, että lisää tutkimusta tarvitaan, ja että parsakaali toimii parhaiten raakana tai kevyesti höyrytettynä (tai wokattuna)
Osterikastike, inkivääri ja seesamiöljy sekä sherry kruunasivat tämänkin makumaailman täydellisesti. Sekoita tämän jälkeen lopuksi parsakaalit sekaan ja lämmitä kunnolla parin minuutin ajan
Kotimaisia vihernuppuja löytyy jo kaupoista. Kun keität parsakaalin sopivan rapeaksi, valutat hyvin ja maustat korealaisittain paahdetuilla seesaminsiemenillä ja seesamiöljyllä, unohtuvat vetiset ja mauttomat kokemukset parsakaalista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.