Kahvia & Kasvisruokaa on lyöttäytynyt yhteen K-ruoan kanssa pidempiaikaiseen yhteistyöhön. Kuten moni vakiolukija tietää, olen K-citymarketin vakioasiakas ja asioin siellä säännöllisesti
Hmm, ehkä teen vielä myytinmurtajat- sarjan tänne blogiin. - Henna Toskakakku. 1,5dl (50g) mantelilastuja ja/tai hasselpähkinärouhetta. Paista 175 asteisen uunin alimmalla tasolla 20-25 minuuttia. 1,5dl (50g) mantelilastuja ja/tai hasselpähkinärouhetta
- suolaa ja pippuria. Gluteenittomien leivonnaisten taikinat saattavat monesti olla ikävän murenevia, mutta tämän piirakan pohja onnistui kyllä mielestäni hyvin ja pysyi kasassa mainiosti
Brownies-pohja. Tällä kertaa löysin Cookie dough leivonnaisten reseptin ja koska ne näyttivät niin herkullisita , päätin avata jauhopussin ja ruveta leipomaan niitä
hedelmiä, avattuja rahka- ja kermapurkkeja, suklaalevyt, pohjat viinipullollisesta. Silloin, kun aloimme viettää yhteisiä leivontatuokioita ja perinteisten leivonnaisten teko tuntui yhä tärkeämmältä, jouluisin piparkakkuja ja juhannuksena mansikkakakkua
täytteeseen/pinnalle. -D) kasvismaidosta. keskeyttämään leivonnaisten. Lisää sekaan ensin jauhot/jauhoseos (käytä siivilää paakkujen estämiseksi) ja sitten vaniljakastike
Resepti on kehitetty tilaustyönä Euro-East Oy. Kakun toinen tärkeä komponentti on paistetut omenapalat "Sharlotka" joka on osoittautunut todella monipuoliseksi raaka-aineeksi
olen huomannut munattomien leivonnaisten olevan hankalimpia toteutettavia, jos. Tykkäämällä Antipastaa-bloginFacebook-sivuista, jonne pääsee muun muassa klikkaamalla TÄSTÄ
Olin nuorena töissä Kirsti Paakkasen mainostoimisto Womenassa, Joka joulu keitimme Voiton puuroa - Viktorian riisipuuroa Kirstin perinteisen reseptin mukaan
Valmista/liota mustapavut ohjeen mukaan. Kasvispullat upotin laadukkaaseen tomaattikastikkeeseen (ei enää kannata liikoja hauduttaa, sillä pullat hajoavat helposti) ja tarjoilin pinaattisen litteän fettucine-pastan kanssa
Tuoreena marjoissa on parhaiten maku ja vitamiinit tallella, joten niitä kannattaa popsia nyt ihan sellaisenaan ja käyttää jälkiruoissa/leivonnaisissa, mutta kotimaisia puutarhavadelmia kannattaa myös pakastaa talven varalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.