Pakastamarjoja ei tarvitse valuttaa, mutta ne kannattaa sulattaa ennen soseuttamista. Tämän vuoden teemana on Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tutustua suomalaiseen leivontaperinteeseen eri vuosikymmenillä
Joka tapauksessa tämä ruoka on todellakin niin maukasta ja hyvää, että maistuu kaikille mukisematta. Smetanassa haudutettu broilerisuikale-riisilaatikko
Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Pääsiäinen lähestyy kovaa kyytiä. Ja mikäs pääsiäiseen paremmin sopii kuin keltainen väri, rahka ja persikka
Parin vuoden ajan yksi blogini suosituimmista ohjeista on ollut aivan ihana valkosuklaa-marjajuustokakku, jota meidänkin perheessä on nautittu useampaan kertaan
Tämän piirakan täytteessä maistuu lakat, valkosuklaa ja ranskankerma. Tähän piirakkaan kun otin pakastimesta hilloja / lakkoja, tuli kyllä niin elävästi mieleen viime kesä
Tämä ohje on helppo ja nopea. * jos et omista pataa, voit paistaa tämän myös teräskattilassa Ohje. Meillä oli eilen leipä loppu enkä jaksanut lähteä kauppaan, joten tein itse
Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi ja ota siitä pyöreällä muotilla paloja. Aivan ihania koristeita, joita tulen taatusti käyttämään myös jatkossa
13–4 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan noin 24–26 cm kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 150–175 asteisessa uunissa 45–60 minuuttia tai kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoilta tai puinen varrastikku ei jää taikinaiseksi, kun kokeilet kakun kypsyyttä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.