Tosin padan kruunasi tunnettu RasElHanout mausteseos, joka varmasti peitti tuon lihan maun. Ikinä ennen ole moista syönyt, nyt tuli korkattua sekin harvinaisempien lihojen joukkoon joita olen niellyt
Koska tuota RasElHanout-mausteseosta ei mistään tähän hätään löytynyt, piti se myös tehdä itse. Saamani ohje on peräisin Ruotsista ja siinä mielessä autenttisuuden todennäköisyys kasvaa heti eikä kyseessä taatusti ole mikään "suomalaiseen makuun" sovellettu ohje
Poista mahdollinen ylimääräinen rasva. Viime viikon nyhtöpossu hävisi kuin huomaamatta nälkäisiin suihin, joten kävimme hakemassa Hakaniemen kauppahallista parikiloisen kimpaleen naudan etuselkää
T. ä. t. p. e. r. i. a. m. k. l. s. h. -. ö. u. n. v. o. j. y. ,. M. O. z. L. (. ). H. g. K. D. P. 4. 5. d. N. I. J. Y. B. Q. 3. S. 1. 2. 0. C. 7. V. G. Ö. E. b. c. k g. d l. t l
V. i. k. o. n. l. p. u. a. y. e. s. ä. j. t. r. h. m. v. d. N. M. L. P. A. -. R. ,. K. S. I. E. J. U. T. O. 1. 0. g. 2. ö. 5. (. c. ). 3. 7. b. é. d l. t l. m l
Seuraavana päivänä kuori liemen päältä rasva pois ja laita neste kattilaan. Kaikki blogissani olevat reseptit tähän asti ovat olleet kohtalaisen nopeita ja helppoja valmistaa
K. e. s. ä. l. o. m. a. k. u. n. i. j. h. t. y. p. (. 1. 0. r. ). ,. v. d. ö. E. g. O. -. b. q. T. A. M. Y. 8. f. L. 6. G. 2. ½. 3. 5. c. w. 4. Ä. U. S. N. H. '. ) l. d l. t l
Liha oli todella hyvää, loput kauhoin rasiaan riisin ja liemen kanssa huomenna syötäväksi. Se vaati hieman trimmaamista, rasvoja täytyi poistaa ja pikkuisen piti luutakin sahata, että palanen mahtui haudutuspataan
K. ä. v. i. m. e. t. o. r. s. a. n. O. y. d. k. u. G. j. ö. l. h. p. ,. c. -. N. S. H. P. g. J. A. (. ). R. b. M. E. Y. 8. 0. f. 1. 5. x. 2. 3. T. U. z. L. /. 4. C. D. ½. V. B. d l. t l
Laita liha paistopussiin tai kannelliseen uuniastiaan ja anna maustua yön yli. Laita sipulit possun kanssa paistopussiin tai kannelliseen uuniastiaan, lisää lohkotut omenat ja omenamehu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.