Hämmästyin todella huomatessani, että eihän täällä ole ainoatakaan sienikeitto-ohjetta. Yksi selitys saattaa olla se, että minä en ole perheen sienikeittovastaava
Yrttinen peuran ulkofile [paras]. 5. 3. 2015 by Merja Jätä kommentti. Tähän aikaa vuodesta tekee mieli kaikkea vihreää, olkoonkin vaikka tuoreita yrttejä peuran ulkofileen mausteena
Tarvoin tänään sienimetsässä kolme tuntia noukkien maasta kamalan määrän suppilovahveroita. Tällä kerralla sienestämisestä teki extra-kivaa se, että mulla oli harmaan karvaisen kaverin lisäksi toinenkin neitipuolinen kaveri mukana
Onneksi kauppojen valikoimiin kuuluu tänä päivän myös muutakin kuin lampaanviulut, kun jostain kumman syystä sana villasukka yhdistyy mielessäni vahvasti tuohon lampaan lihaan
Ennen tuhteja jouluruokia on mukavaa syödä hieman kevyemmin. Jääkaapista löytyi puolikas rasia herkkusieniä ja ohje löytyi taas täältä netin ihmeellisestä maailmasta (makuja-sivuilta)
Yrttinen lammas raakamakkara1 kg lampaan lihaa2 kg porsaan lapaa3 rkl suolaa2 sipulia5 valkosipulin kynttä½ nippua tuoretta basilikaa½ nippua tuoretta timjamia2 rkl inkivääriä1 rkl maustepippuria1 rkl mustaa pippuria2-3 dl punaviiniäPese yrtit huolella ja anna niiden kuivua hieman ennen niiden käyttöä
Sekoita yrttinen bataattimuusi sileäksi. Tarjoa yrttinen bataattimuusi kiitospäivän aterialla. Kaada päälle kylmää vettä niin paljon, että kasvikset melkein peittyvät
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.