Yrttiset haukipullat, kananmuna-kermaviilikastike ja parsakaalimuusi
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 700 g haukifileitä
  • 2 kananmunaa 1 sipuli hienonnettuna
  • 1,5 dl kermaa
  • 1 dl Pofiberiä (tai korppujauhoja)
  • 3 rkl sitruunan mehua
  • 2 tl Dijon-sinappia
  • 1,25 tl suolaa
  • 1 mm cayennepippuria
  • 0,5 dl tilliä silputtuna
  • 0,5 dl korianteria silputtuna
  • 2 rkl minttua silputtuna
  • valkopippuria
  • 200 g kermaviiliä
  • 2 kananmunaa koviksi keitettyinä
  • 2 rkl tilliä silputtuna
  • 2 rkl korianteria silputtuna
  • 1 rkl minttua silputtuna
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1 rkl Sukrintomua (tai sokeria)
  • 2 tl Dijon-sinappia
  • mustapippuria ja suolaa
  • 1 parsakaali 2 dl vettä
  • 1 rkl voita
  • suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.