Tuulihatut ovat klassisia juhlaleivonnaisia, jotka voi tehdä niin makeana kuin suolaisena versiona. Tässä tuulihatut on täytetty lohi- ja porotäytteellä
Kasvisöljy tai rypsiöjy on kuulemma terveellistä, eli mennään sillä. KESÄKURPITSARANSKALAISET. Kesäkurpitsa on nyt kausiruokaa ja se on hieno kasvis ruokapöytään
E. c. l. a. i. r. -. e. v. o. k. s. t. p. h. m. ä. j. n. T. L. d. u. y. S. ö. ,. Y. O. P. x. 1. 2. 5. g. 0. K. M. N. 8. –. (. ). V. J. F. a l. d l. t l
Tämän vuoden ensimmäinen uusi juttu mitä kokeilin oli tuulihatut. Tuulihatut kahdella täytteellä. paistamisen aikana, sillä tuulihatut lässähtävät helposti
Ranskalaisetvohvelit on helppo tehdä. Voi-kahvikiisseli. Ranskalaisetvohvelit. Kauli jauhotetulla pöydällä 2-3 mm paksuiseksi levyksi ja ajele tasakokoisiksi neliöiksi tai suorakulmioiksi
Nopeeta näppärää suupalaa isommallekin joukolle. No tuulihattuja tietenkin. Mulla on tässä ollut vakava tuulihattufiksaatio jo jonkun aikaa ja olen varsin iloinen, että pääsen jakamaan se kanssanne tämän Crème Bonjourin kampanjan muodossa
Tällä kertaa ajattelin kuitenkin tehdä toisin ja yhdistää churrot ja tuulihatut. Koska churrojen reseptejä löytyy tällä hetkellä joka puolelta, ajattelin vähän twistata
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.