Kuvan lähde ää pääsiäistä vaan tännekin. Juuri, kun (lähes) koko muu Suomi syö lammaspaistiaan minttukastikkeella, minä päätin kaivaa pakkasesta peurapaistin ja avata oluttölkin
I. t. s. e. n. ä. i. y. p. v. k. o. l. u. h. m. r. a. j. ,. -. d. S. b. g. R. ö. ). K. f. M. P. F. A. N. T. O. 1. 5. 0. C. 4. 2. /. (. L. &. J. B. c. E. z. ". V. w. Ä. 6. d l. t l
Peurapaistin. 1 kg paistiSuolaaMustapippuriaPari lanttuaPari porkkanaaSipuliPari laakerinlehteäKymmenkunta katajanmarjaa(Riistamaustetta)Ota paisti huoneenlämpöön pari tuntia ennen kokkaamista ja jatka sitten seuraavasti
Noin puolenkilon paisti kannattaa ottaa hyvissä ajoin huoneenlämpöön (pakkasesta otetutun paistin täytyy sulaa jääkaapissa rauhassa ainakin pari vuorokautta)
M. e. i. l. ä. a. k. h. r. v. o. n. p. s. t. m. ,. u. y. j. d. Y. ö. f. P. S. F. L. U. K. 1. 5. -. 6. 2. 3. O. (. g. b. 0. %. ). N. A. /. c. 4. T. t l. d l
Valkohäntäpeurojen herkkua ovat punajuuret. Omaa herkkuani on laadukas punaviini. Näistä peuraa-punajuurta-punaviinia lähtökohdista lähti hahmottumaan tämän sunnuntain lounas