sunnuntai 6. huhtikuuta 2014. Valkosuklainen mehevä ja kostea kakkupohja. Pitkän pitkän aikaa haaveilin, metsästin ja testailin valkosuklaista mutakakkumaista pohjaa, jota voisi käyttää joko sellaisenaan tai juustokakun pohjana
Teinpä isänpäiväksi kakun. Mansikkakermakakku on isäni suosikki, mutta minusta se on liian tylsä. Käytin niitä mansikoita kuitenkin, mutta lisäksi myös vadelmaa ja mustaherukkaa
Gluteenittomien tuotteiden testaus jatkuu. Tällä kertaa vuorossa oli omenapiirakka. Ohje oli helppo ja nopea tehdä ja lopputuloksena oli todella pehmeä ja maistuva omenapiirakka
Huuhdo ja paloittele raparperit. Mittaa vesi ja raparperit kattilaan. Keitä noin 15 minuutta. Joukkoon voi lisätä inkivääriä, kanelitangon tai mintun oksia
Päivästä tuli karjalaisteemainen, kun päätin tehdä Koskenlaskijan lihapataa karjalanpaistilihoista ja lisäksi mieheni teki ylijääneestä perunamuusista lepuskoja
Tämä pastasalaatti syntyi kaapista löytyneistä aineksista ja osoittautui hyvin maukkaaksi. Salaatti oli tarkoitus ottaa mukaan piknikevääksi, mutta sateen vuoksi kevätretki siirtyi sisätiloihin