Lämpömittari on kaiken a ja o. Lisää sekaan suklaa ja karpalot ja sekoita kunnes suklaa sulaa. Laita isoon kattilaan kaikki muut raaka-aineet paitsi suklaa ja karpalot ja kuumenna pienellä lämmöllä 6 (meillä 1-9 asteikko) sen aikaa että sokeri on sulanut. Seos alkaa kiehumaan - sekoittele VARO SEOS ON KUUMAA ja keitä 10-20 minuuttia kunnes saavuttaa 120°c lämpötilan. Massa alkaa jäähtymään ja samalla kuohkeutuu, tämä vie noin 10 minuuttia. Kippaa massa 20cm×20cm vuokaan ja tasoittele
reunat ovat hieman sitkeitä, pinta on ohut ja hieman rapea ja sisus pehmeä. Jos et vielä ole kokeillut suklaan ja sormisuolan yhdistämistä kannattaa kokeilla, itse pidin siitä kovasti
Amerikkalaiset chocolate chip cookiesit ovat ehdottomasti yksi monista heikkouksistani. Niiden leipominen on mukavaa puuhaa, ne ovat mahdottoman hyviä ja rakastan niiden koostumusta
Viime viikolla tuli juhlittua synttäreitä ja pienimuotoiset kekkerit (eli hyvä tekosyy leipoa. Eivätkä olekaan mitä tahansa vuokia, vaan kymmeniä vuosia vanhoja suvun perintövuokia
miksei mikään suklaanvalmistaja ole tarttunut ilmiselvään markkinarakoon. Valkosuklaata sisältävät reseptit sulkevat väistämättä pois osan lukijakunnasta, sillä tuota kriittistä ainesosaa ei ole mitenkään korvattavissa laktoositonta ruokavaliota ajatellen
Pohja. Sekoita keskenään maito, voisula ja sulatettu suklaa ja lisää ne kuivien aineiden joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuorattuun n
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.