K. ä. v. i. m. e. s. u. n. t. a. S. p. o. r. k. j. h. d. H. y. l. O. ,. N. -. (. ). M. E. 2. 0. g. D. 5. V. 4. c. L. 1. 3. A. ö. P. F. 6. %. 7. ". T. Y. U. J. w. R. f. B. å. G. W. '. b. z. I. C. q. x. d l. t l
Päätin taas valita leivonnaisen tyylillä ”jotain uutta mitä poikaystävä kirjoista valitsee”. Valinta osui Leila Lindholmin ”Pala kakkua – ja paljon muuta”-kirjan juustokakkuun
En ollut ikinä tehnyt uunissa paistettua juustokakkua, sellaista oikeaa, alkuperäistä, legendaarista New York style -cheesecakea, kunnes leivontablogeja selattuani löysin tämän ohjeen
Tässä toinen suosikkikakuistani. Se perinteinen ja klassikkojuustokakku. Tai no, siitä perinteisestä en tiedä, tätä juustokakkua saa jokaisesta kahvilasta ja ravintolasta Atlantin tuolla puolen ja heillä jokaisella on oma variaationsa tästä
Kun metsästä saa tuoreita mustikoita on aika mustikka muffinssien. Itse otin tietenkin varaslähdön ulkomaisilla isoilla tuoreilla mustikoilla sekä pakastimen kätköistä löytyneistä viimevuotisilla
Nam nam. tykkään kovasti juustokakuista. Tosin en osaa leipoa. yritän ajoittain kumminkin. Juustokakut onnistun jotenkin loihtimaan syömäkelpoisiksi ja täytekakkukin luonnistuu
T. ä. s. y. h. t. e. n. p. i. v. a. l. o. m. j. k. u. d. r. S. ,. J. f. D. K. P. 2. 5. 0. g. -. 7. 3. (. ). c. E. F. ö. 1. M. b. %. H. L. V. 4. O. A. 9. N. 6. C. X. d l. t l
V. i. m. e. k. s. ä. n. y. r. t. ö. a. u. p. K. v. ,. l. o. h. M. j. d. J. A. O. N. I. S. T. U. ). H. P. L. b. c. g. w. D. B. C. '. f. G. E. 2. 1. 0. 5. /. -. 3. Ä. Y. (. á. 4. R. x. z. r k. c m. p r. d l
yksi vapaapäivä työputkien välissä ja mitäpä sitä ihminen vapaapäivänään muuta tekis ku leipois. teki mieli jotain oikein herkkua, ja siitä se ajatus sitten lähti
Jos Amerikan reissuiltani pitäisi valita jonkin herkku, joka kerta kaikkiaan oli niin hyvää että sanat loppuivat kesken niin se on varmasti Cheesecake Factory- ravintolan Red velvet cheesecake