Tässä salaatissa olisi tärkeää saada kaikki raaka-aineet tasakokoisiksi kuutioiksi. Minulla ei oikein viitseliäisyys siihen riittänyt, mutta pientä ja nättiä tästä tuli ja aivan valtavan hyvän makuista
Tämä raikas juustosalaatti on tehty RuokaPirkka-lehden pohjalta hieman soveltaen. Itseäni kiinnosti päärynän yhdistäminen sitruunaiseen ja kirpeään salaatinkastikkeeseen
Siskolta taas. )1. Pitkä kurkku (saa olla hieman ohuempi)1. Isompi tomattiSäilykemaissiaPunakaalia2. Keitettyä munaaMozzarellaaTilliä● Pese kurkku, tomatti ja kaali● Pilko kaali suikaleiksi, kuutioi kurkku ja viipaloi tomatti● Keitä munia n 7-10 minuuttia, jäähdytä, kuori ja koverra joko koristeeksi salaatin päälle tai kuutio sekaan● Kuutioi mozzarella, pilko tilli● Sekoita kaikki keskenään ja lisää kastikeKastikkeeseen
Ainekset. 200g kylmäsavulohta2 avokadoaminiluumutomaatteja1 pieni punasipulipuolikas kurkkulehtisalaattiarucolaa2 rkl sitruunan mehua mustapippuriaoliiviöljyä Kuori avokadot, halkaise ne ja poista kivi
Tällaista broilerisalaattia syötiin eräänä iltana vieraiden kanssa. riisipohjaista salaattia en halunnut tehdä, joten salattiin valikoitui jääkapin sisällön mukaan kasviksia broilerin lihan seuraksi
Voiko arkisempaa ruokaisaa salaattia ollakaan. Lapsena kuvittelin, että tämä on sitä parasta salaattia mitä voi olla, koska sitä sai harvoin, mutta kyllähän se pikkuhiljaa arkiseksi muuttui
300 g lohisuikaleita180 g katkarapujajääsalaattiatomaattiakurkkua3 dl täysjyvä cappelli-pastaa2 rkl öljyäPaista lohisuikaleet pannulla öljyssä ja anna jäähtyä
Riisi-kanasalaatti. Tämä salaatti on eräs insalata di riso -variaatioistani. Salaatista tuli hyvin kanainen, sillä en osannut kaupassa arvioida montako koipea kanaa tarvittaisiin
TERVETULOA LUKIJA JOULUPORSAS. Täällä alkaa aurinko paistamaan risukasaankin. Lääkärissä tuli käytyä ja tropit saatua ja heti tuntui auttavan, kun ensimmäisen tabletin sain päivällä otettua
V. i. m. e. v. k. o. n. l. p. u. s. a. d. r. j. h. t. ä. y. T. O. R. b. c. W. g. D. C. ö. ,. K. S. U. J. z. -. Y. 4. 0. f. 3. (. ). 1. 8. P. M. w. I. '. q. B. F. A