Megapostaus: Vegaanisia juhlaherkkuja
Puolitiessä
Puolitiessä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • pikkuleipiä
  • 3 dl vettä
  • 2 dl puuroriisiä
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl kylmää vettä
  • 1 tl suolaa
  • 3 dl luomuruisjauhoja
  • 2 dl luomuvehnäjauhoja
  • 1 rkl öljyä
  • 50 g margariinia
  • 1-2 pussia
  • 4-5 dl kidneypapuja
  • ½ prk maustamatonta
  • ½ kurkku karkeaksi raastettuna
  • pari valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 x tämä ohje
  • 4,5 dl jauhoja
  • dl
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl soodaa
  • 130 g tummaa suklaata
  • 125 g margariinia tai öljyä
  • 0,5 tl vaniljaa
  • 3 dl soijamaitoa
  • 1 dl soijamaitoa
  • 200 g aprikooseja
  • 100 g margariinia
  • 200 g tummaa, maidotonta suklaata
  • 175- asteessa noin
  • 50 min
  • 4,5 dl jauhoja
  • 1½ dl (intiaani)sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 0,5 dl mantelirouhetta
  • 1½ dl margariinisulaa
  • 3 dl soijamaitoa
  • 1 luomusitruunan raastettu kuori
  • 0,5 luomusitruunan mehu
  • margariinia tai öljyä ja korppujauhoja vuokaantäyte 1 prk kauravaniljakastiketta tai kauravispiä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.