En ole tainnut jakaa vinkkiä helppojen kasvispihvien tekoon. En ole mikään sokerileipuri, kuten resepteistäni ehkä voi päätellä mutta ajattelin että ehkä keksin pellille käyttöä
Alkuperäinen ohje on Kreikkalainen keittiö -kirjasta (Rena Salaman). Keittämättömistä kikherneistä tulee vielä parempi rakenne pihveihin, mutta jos ei ole aikaa liotella ja keitellä herneitä, käyttövalmiit kikherneet käyvät myös
Mahtavaa sormiruokaa oluen tai drinkkien kera, kivoja mausteisia tapaksia intialaisella tavalla. Bhajit ovat gluteenittomia ja laktoosittomia vegaaneillekin sopivaa pikkupurtavaa
Majoneesi jakaa mielipiteitä. toiset rakastavat ja toiset vihaavat sitä. Minä en ole koskaan pitänyt majoneesista, koska mielestäni siinä on ikävän öljyisä ja tunkkainen jälkimaku
Kuvaan aika paljon ruokiakin, mutta melko harvoin julkaisen ruokakuvia ja -ohjeita blogissa. Mutta koska en halua tästä varsinaista ruokablogia, säilyköön nämä kotikokkailut sellaisena satunnaisena lisänä, omana reseptipankkina ja ehkä joskus myös jollekin inspiraationa
Olen harkinnut uuden ostamista jo jonkin aikaa ja viimeinen naula arkkuun oli, kun yritin tehdä kikhernepihvejä (resepti seuraa myöhemmin) ja saada liotettuja kikherneitä tasaiseksi massaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.