40 g voita paloina40 g vehnäjauhoja1/2 - 1 liemikuutio2 tl currya10 g sitruunamehuapari ripausta pippuriaripaus sokeria400- 500 g* keitinlientä/ vettä100 g kermaa tai maitoa1
n. 45- 50 kplBroileripyörykät120 g kuivaa leipää 40 g saksanpähkinöitä4 vartta persiljaa120 g sipulia paloina1 valkosipulin kynsi600 g kohmeista broileria 2x2 cm
Kuumenna 1 dl kookoskermaa ja currytahna wokissa ja keitä koko ajan sekoitellen viisi minuuttia, kunnes öljy erottuu currystä ja seos tuoksuu voimakkaasti
Itse testasin ensimmäisenä kirjasta kalapullat, ne huutelivat perääni jo ensiselauksella. Kirjassa nämä kulkevat nimellä tunisilaiset kalakeftat, olkoon ne kalapullat täällä
Kypsennä kalapullat meheviksi kevyesti höyryttämällä n. Kalapullat voi myös paistaa pannulla voissa, mutta silloin niiden herkkä maku ei niin pääse oikeuksiinsa
(kuvan annoksessa mukana myös fetakuutioita)Jos olet kyllästynyt syömään kanan kanssa aina currykastiketta, niin voisit kokeilla vaikkapa seuraavanlaista vaihtoehtoa
1. Kastike. Sulata 2 rkl voita kattilassa. Ota kattila liedeltä ja vatkaa mukaan jauhot. Laita sivuun. Anna 1 rkl voita paistua hieman toisessa kattilassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.