Punajuuri tahna tahinilla ja kikherne confit
Appelsiinejahunajaa
Appelsiinejahunajaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 keskikokoista punajuurta,paloiteltuna ja keitettynä
  • ½ dl tahinitahnaa
  • ½ dl sitruunamehua
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • suolaa,mustapippuria maun mukaan
  • muutama lusikallinen punajuuren keitinvettä jos tahna on liian paksua
  • 2 ½ kupillista keitettyjä kikherneitä (joko valmiiksi ostettuna tai kotona keitettyjä.Ruokasoodan lisäys keitinveteen nopeuttaa kikherneiden pehmenemistä)
  • 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
  • 1 tl sinapinsiemeniä ( laitoin siemeniä ohjeen mukaan,koska niitä sattui olemaan kaapissa,mutta valmiissa confitissa ei tuntunut sinapin makua ja ne voi mielestäni jättää pois)
  • 1 kokonaisen valkosipulin kuoritut kynnet
  • suolaa ja mustapippuria
  • öljyä (ohjeessa käytettiin oliiviöljyn ja rypsiöljyn sekoitusta;minulla oli oliiviöljyä ja kylmäpuristettua rypsiöljyä)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.