Pääsiäisen juhla-ateria: Karitsan paistia punaviinikastikkeella, kukkakaaligratiinia, sienisalaattia ja appelsiinilotta
Cook with Michelle
Cook with Michelle
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g karitsan tai lampaan lihaa
  • 3 dl punaviiniä
  • 1 dl tuoretta minttua silputtuna
  • Rosmariinia
  • Suolaa
  • 20 min
  • ½ ruskea sipuli
  • 2 rkl voita
  • 1 dl punaviiniä
  • 3 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 tl rosmariinia
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl maissijauhoja
  • 1 iso tai 2 pientä kukkakaalia (1,2kg)
  • Kasvisliemikuutio
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl ruokakermaa
  • 1½ dl emmental
  • 400 g metsäsieniä
  • 1 purkki creme fraisheä
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 iso punasipuli
  • Suolaa
  • 3 appelsiinia - 1 purkki Valion Appelsiinituorejuustoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl maustamatonta maitorahkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 dl appelsiinimehua

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.