Valkosuklaatäytekakku
Keittiökriitikko
Keittiökriitikko
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Valkosuklaatäytekakku
  • 10 hlö
  • pohja;
  • 3 munaa 1dl sokeria
  • 3 rkl perunajauhoja
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl mantelijauhetta (voi jättää poiskin jos allergiaa tms.)
  • ½ tl leivinjauhetta
  • hyppysellinen suolaa
  • täyte;
  • 1 levy Pandan valkosuklaata (130g)
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl vispikermaa
  • 4 liivatelehteä 1dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 keltuainen sokerivettä tai mehua
  • kakun koristelu;
  • 1 rasia kotimaisia vadelmia
  • 1 dl hyytelösokeria
  • 4 rkl mansikkahilloa (tai muuta marjahilloa)
  • 4 dl vispikermaa
  • 1 rkl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.