O. n. k. o. l. i. h. a. p. y. ö. r. t. u. e. ä. j. s. E. P. v. m. ,. T. 4. 0. g. d. (. 7. -. 1. %. ). 2. D. 3. /. b. c. S. 5. K. R. x. V. M. L. J. Ö. I. d l
Kenellekään ei ole yllätys, että päivä pyöri keittiön ja ruokapöydän ympärillä. Kävin viikonloppuna kotiseudulla Itä-Suomessa tapaamassa rakkaita ihmisiä
Kaikilla on varmasti oma tapa ja tottumus tehdä perunamuusia. - Kuori kasvikset, pieni porkkana ja sipuli pieniksi paloiksi (niin ehtivät kypsyä samassa ajassa kuin perunatkin)
Täyteläinen muusija mausteinen jauheliha ovat oiva makupari toisilleen. Jauheliha-perunasoselaatikko ei ole kylläkään komialla ulkonäöllä pilattu tai ainakaan tämä minun versioni, mutta se maku
Kun käristys alkaa olla valmista, valmista muusija lopuksi puolukkasurvos. asettele lämmitetylle lautaselle ensin keko muusia, johon tehdään keskelle kuoppa
Minä olen tunnetusti kausi ihminen ja nyt se on tullut taasen huomatuksi aivan kokreettisesti. Tämän lihapulla kastikkeen kaveriksi sopii keitetyt perunat, muusi tai vaikka keitetty makaroni, josta muuten lapset tykkäävät aivan valtavasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.