Kalamurekepihvit syntyivät noinseuraavista aineksista- hauen fileitä n. 800 g- kirjolohta n. 400 g- pekonia puoli pakettia- soijarouhetta kourallinen- 3 munaa- kuohukermaa pari desiä ainakin- avokaadoöljyä- rypsi-voiseosta- limenmehua reilusti- suolaa, mustapippuria, valkopippuria, paprikajauhetta, chilijauhetta, valkosipulimurskaa- tillisilppuaKalat ja pekoni sekä munat ja öljy ensin tehosekoittimeen, vähitellen tietysti
Haukipullat voi kypsentää pannulla paistamalla tai kalaliemessä keittämällä. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se voissa pehmeäksi ja kullankeltaiseksi
Vaihtelua arkiruoalle saa maustamalla lihamurekkeen sienillä. Käytin kuivaamiani suppilovahveroita, mutta yhtä hyvin voi käyttää muita kuivattuja, pakastettuja tai tuoreita sieniä
Voi että, miten hirmuisan hyviä haukipyöryköitä. Ihan pakko kehua. Yrteillä ja sopivilla mausteilla saa vaatimattoman oloisen kalan, kuten hauen aivan mahvaksi
Katson usein ruokaohjelmia, ja minua alkaa ärsyttää se, että Suomi ei mainosta itseään. Meillä olisi mahdollisuuksia vaikka mihin, mutta me ei käytetä niitä