ssss

  • 14 Reseptit

Kalapullat

1. Anna seitifileiden sulaapuolikohmeisiksi. Jauha fileetsuolan kanssa karkeaksi moni-toimikoneenleikkuuterällä
Hauki-lohimurekepihvit

Hauki-lohimurekepihvit

Kalamurekepihvit syntyivät noinseuraavista aineksista- hauen fileitä n. 800 g- kirjolohta n. 400 g- pekonia puoli pakettia- soijarouhetta kourallinen- 3 munaa- kuohukermaa pari desiä ainakin- avokaadoöljyä- rypsi-voiseosta- limenmehua reilusti- suolaa, mustapippuria, valkopippuria, paprikajauhetta, chilijauhetta, valkosipulimurskaa- tillisilppuaKalat ja pekoni sekä munat ja öljy ensin tehosekoittimeen, vähitellen tietysti
Pinkki kalamureke

Pinkki kalamureke

Kalamureke onnistuu parhaiten kylmistä raaka-aineista, joten pidä ne kaikki jääkaapissa ennen valmistamista
Kevyet haukipullat

Kevyet haukipullat

Pyöritä kalamassasta kämmenissä soikeita pullia. Nosta haukipullat leivinpaperille uunipannulle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia
Haukipullat

Haukipullat

Haukipullat voi kypsentää pannulla paistamalla tai kalaliemessä keittämällä. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se voissa pehmeäksi ja kullankeltaiseksi
Herkulliset haukipullat

Herkulliset haukipullat

Pyydystin alkukesästä hauen. Halusin välttämättä valmistaa sen ruuaksi, vaikka mieheni nyrpisti hieman nenäänsä
Hei, hoi Haukipullat!

Hei, hoi Haukipullat!

Haukipullat tai haukipyörykät. Kuiva kala muuttuu syötäväksi. HAUKIPYÖRYKÄT TAI HAUKIPULLATHei hoi hauki
Kalapyörykät

Kalapyörykät

Minä ja Jussi olemme molemmat kalaruuan ystäviä. Viimeisimmässä Hyvä Terveys -lehdessä (9/12) oli ihana kalapyöryköiden resepti
Suppilovahveroilla täytetty lihamureke

Suppilovahveroilla täytetty lihamureke

Vaihtelua arkiruoalle saa maustamalla lihamurekkeen sienillä. Käytin kuivaamiani suppilovahveroita, mutta yhtä hyvin voi käyttää muita kuivattuja, pakastettuja tai tuoreita sieniä
Kalamurekepihvit

Kalamurekepihvit

S. i. t. ä. h. u. o. l. m. a. ,. e. j. n. s. k. v. p. y. f. r. /. -. ö. M. H. d. A. 5. N. K. 1. g. 2. P. J. V. L. T. k g. d l. t l

Mikkelin makkaramarkkinat

Katson usein ruokaohjelmia, ja minua alkaa ärsyttää se, että Suomi ei mainosta itseään. Meillä olisi mahdollisuuksia vaikka mihin, mutta me ei käytetä niitä