Suppilovahveroilla täytetty lihamureke
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 800 g nauta-sikajauhelihaa tai naudanjauhelihaa
  • 2 kananmunaa 1,5 dl kermaa
  • 1 dl Pofiberiä (tai korppujauhoja)
  • 1-2 sipulia silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuina
  • 1 dl persiljaa tai lipstikkaa hienonnettuna
  • 1 rkl jauhettua maustepippuria
  • 2,5 tl sienisuolaa (tai 1,5 tl suolaa)
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 2 tl korianterijauhetta
  •  
  • suppilovahverotäyte
  • 15-20 g kuivattuja suppilovahveroita (tai 0,5 l tuoreita sieniä)
  • 1 sipuli hinonnettuna
  • (1 porkkana raastettuna)
  • 1 tl sipulisuolaa (tai o,5 tl suolaa)
  • 1 tl jauhettua maustepippuria (tai hieman vähemmän mustapippuria rouhittuna)
  • 100 g tuorejuustoa
  • 0,5 dl persiljaa tai lipstikkaa silputtuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.