Pohja. 100 g margariinia2 dl vehnäjauhoja0,5 tl suolaa3 rkl kylmää vettä Täyte. 150 g kinkkusuikaleita200 g juustoraastetta1 prk smetanaa1 dl kermaa3 kananmunaaripaus mustapippuria 0,5 dl hienonnettua persiljaa Nypi margariini ja jauhot keskenään ja sekoita joukkoon suola ja vesi
8 annosta POHJA 1/2 prk 125g maitorahkaa 125 g voita 2 dl fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta (tai sama määrä vehnäjauhoja) 1 tl leivinjauhetta TÄYTE 200 g palvikinkkua tai kinkkusuikaleita 1 pussi (150g) valion emmental raastetta tai muukin juusto toki käy oikein hyvin 3 munaa 1 prk (2dl) valion ruokakermaa 15% 1 dl maitoa 1/4 tl jauhettua mustapippuria 1/4 tl paprikajauhetta 1/2 dl tuoretta persiljaa tai kuivattua hieman vähemmän Sekoita maitorahka ja pehmeä voi
Tämä resepti on Jennifer Donovanin kirjasta Suklaa. Kakku on tosi ihanan makuinen, suosittelen. Varsinkin kesällä aion kyllä tehdä tätä tarjottavaksi itsepoimituista, tuoreista mustikoista
P. a. l. t. n. s. p. o. j. 1. -. v. u. i. h. r. V. e. ä. k. m. (. ). S. T. M. 5. d. 0. g. 2. 9. y. ö. ,. 3. 4. c. Ä. Y. E. N. G. K. I. U. A. L. O. R. J. H. C. F. D. d l. t l. D L
Kesän loppu on ollut melko kiireinen ja se on kyllä näkynyt täällä bloginkin puolella. Nyt sain kuitenkin taas tehtyä jotain, sillä juhlimme kesän viimeisiä lomapäiviä tämän vadelmajuustokakun muodossa
Minulla oli tiedossa sukutapaaminen ja sinne leivoin tällaisen sesongin mukaisen vadelmajuustiksen. Vattuja meinaan omasta pihasta löytyy ja nyt on pakastinkin niitä täynnä
Vielä viimeinen juttu synttäritarjoiluista ja sitten on ipanoiden juhlat taas vuodeksi ohi. Vähän on haikea fiilis, kun tuo pienikin täytti jo 2-vuotta
Nyt tuli todella hyvää valkosuklaa-vadelmajuustokakkua valkosuklaa-brownie -pohjalla. Oltiin syömässä synttärisushia Minskillä ja tein jälkkäriksi juustokakun
Kinkkuvoileipäkakkun. 10 palaa ruisvuokaleipään. 10 palaa paahtoleipääTäyte. 400g palvikinkkua kuutiona1 iso paprika kuutiona200g ruohosipulituorejuustoa150g ranskankermaamustapippuriaKostutukseen