Kesäkurpitsafritit ja tuorekurkkusalaatti
Ruokailmiö
Ruokailmiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 24 kpl)
  • 600 g kesäkurpitsaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sitruunamehua
  • 2 dl olutta (alkoholitonta)
  • 2 kananmunaa
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 1½ - 2 dl ruokaöljyä
  • 3-4 palloa kerrallaan muutama minuutti. Öljyn sopiva lämpötila on 160 - 180 astetta (pieni leipäpala ruskistuu
  • 600 g kurkkua
  • 2 dl kermaviiliä (10-12%)
  • 2 - 3 tl omenaviinietikkaa
  • mustapippuria
  • tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
  • (sitruunamehua)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.