New york cheese cake edustaa mulle täydellistä juustokakkua. Se on täyteläinen ja samalla raikas, kermainen mutta sitruunaisen kirpeä, yksinkertaisuudessaan nerokas kakku
E. D. I. T. 0. 8. 1. 2. r. e. s. p. t. i. ä. o. n. h. m. a. v. y. l. u. k. ,. j. b. g. M. B. -. ö. H. d. K. 5. P. 7. V. (. ). F. c. ½. 4. L. A. 3. f. ". " l. d l
Eka kerta, kun teen tällaista suklaamoussekakkua. Suklaamousseen ei ole tässä käytetty perinteistä kananmunaa, koska mulla on jotenkin vaikeuksia suhtautua raakaan kananmunaan
Kesän loppu on ollut melko kiireinen ja se on kyllä näkynyt täällä bloginkin puolella. Nyt sain kuitenkin taas tehtyä jotain, sillä juhlimme kesän viimeisiä lomapäiviä tämän vadelmajuustokakun muodossa
Aina siinä on riskinsä, kun ruokaohjelmia katselee. Masterchefin (ja nimenomaan sen australialaisen version) jäljiltä olen ennenkin kokkaillut ja nyt vuorossa oli Donna Hayn juustokakku, jota niin vuolaasti ylistettiin ohjelmassa
K. i. p. a. n. P. j. l. t. k. e. s. ä. o. h. d. r. v. u. m. H. y. ). L. b. O. ,. R. -. T. 1. 8. 0. g. (. 2. D. 7. 5. %. A. M. ö. 3. V. /. E. 4. F. z. J. d l. t l
Tämä juustokakku hurmaa valkosuklaisella maullaan. Pohja on täyteläisen vaniljainen ja raikkautta tähän kakkuun saat lisäämällä valkosuklaajuustotäytteeseen esimerkiksi punaviinimarjaa tai mustikkaa