Jos hakee heti alussa täydellisyyttä eikä salli itselleen opetteluvaihetta, käy helposti niin että koska tänään teki jonkun omasta mielestä suurenkin virheen, siirtyy aloitus aina vain eteenpäin
Puuro myös tarjottiin aina kermavaahdon ja lakkahillon kera ja mantelia ei unohdettu koskaan. Siihen tarvittiin paljon riisiä - tosi asiaa, sitruunan kirpeyttä, kerman ylellisyyttä, vaniljan pehmeyttä, lakkahillon vivahteikasta makua ja pohjalle yllätys - manteli
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. P. ä. i. v. l. s. e. k. o. 5. a. h. n. y. ö. j. p. 2. 0. g. r. m. ,. t. 4. 7. u. K. L. S. -. d. O. ). T. M. c. (. b. E. f. G. R. N. I. J. A. D
1. 1. 1. 1. 1. K. u. n. y. t. o. ä. l. d. i. e. a. k. r. h. m. s. j. v. D. p. L. ö. G. (. ). H. E. ,. 5. S. O. I. T. A. N. Y. P. J. -. M. b. 2. 0. V. f. t l
noin 1 kg sian niskaa eli kassleria. 1 sipuli. 1. Kaada kokis lihan päälle ja laita liha uuniin 120 asteeseen 3 tunniksi. Laske sen jälkeen lämpöä 100 asteeseen ja anna kypsyä rauhassa. Kaada 1-2 dl nestettä ja marinadia lihan päälle. 1 kg. 1 sipuli
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. J. o. k. u. a. i. s. t. e. n. r. ä. l. p. m. ,. v. h. d. K. j. V. y. ö. D. -. ". 5. 0. E. 4. 8. g. 3. 6. P. (. L. ). 2. N. S. b. c. R. O. f. =. A. C. X. ) l. k g. m g
Samalla kirjoitan arvion reseptistä eli annan palautetta sen laatijalle. Tunnistat nämä reseptit siitä, että ne on nimetty ”Leipomoresepti testissä” -etuliitteellä
Osa tuotteista pääsi heti viikonlopun aikana kokeiluun, joista nyt esittelen vohvelimuotit. En oikein tiedä miksi, mutta ensimmäisenä vohvelimuoteista tuli mieleen laiskuus
Sekoita keskenään kaurajauho, riisijauho, kaneli ja leivinjauhe. Ainoa negatiivinen seikka oli, että raudalle mahtuu kerrallaan vain seitsemän muffinia paistumaan, eli tämän ohjeen taikinan paistamiseen menee kolme kierrosta ja aikaa tunti
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. k. e. s. i. v. o. 2. 6. m. a. r. u. t. 0. 4. T. ä. n. p. l. h. j. S. -. ,. H. y. V. d. ö. E. (. ). N. L. K. M. J. g. '. I. P. A. 5. 7. /. 3. O. Ä. R. z. *. B. w. F. c. b. 8. D. U. ) l. d l. t l. S u. P i
Ja kyllä se kuulostaa myös helpolta nyt kun sen tähän vaihevaiheelta kirjasi ylös. Varmaan joskus vuosi pari sitten se alkoi näkyä blogimaailmassa ja siitä lähtien on kipinä ollut testaukseen, mutta jotenkin ajattelin sen homman niin vaikeaksi kaikkine kaakaomassoineen ja voineen, että se on jäänyt
Mieskin (sekasyöjä) kehui ja tuumasi, ettei niitä olisi jauhelihapihveistä niin erottanut. Hälsans Kökin pihveissä on proteiinia 18 % ja ensisijaisena proteiininlähteenä on käytetty soijaproteiinia. Hiilihydraattia on 19 %, rasvaa 6 % ja energiaa 168 kcal /100 g. Proteiinia pihveissä on 14 %, hiilihydraattia 8 % ja rasvaa 3,5 %
Ja tästä polokastaan uus lankalaihis 2016 käyntihin. Nuin. Kah, saimma hienon bannerinki. Viime vuesta oppineena tykkään, että postauksessa on ees yks kuva tämän blogiasun takia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.