Kuorruta donitsitja koristele mielesi mukaan. Kinuskia kannattaa alkaa valmistaa heti kun on laittanut pellin uuniin, koska donitsit paistuvat niin nopeasti
Testailin näitä muutaman kerran vuosi sitten, ne donitsit löydät täältä ja täältä. Tein viikonloppuna siskoni tyttären syntymäpäiville tälläisiä pieniä donitseja
sukkapuikolla toiselta puolelta kolo kokonaan esiin ja saat muhkeat donitsit. Sekoita öljy, piimä/kermaviili, kananmuna ja sokeri kulhossa hyvin sekaisin
Donitsitjamunkit on muutenkin minun suuri heikkous. Ota donitsit kattilasta ja laita sen jäkeen talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois
Tein viime viikolla äidille syntymäpäivälahjaksi nämä munkit. Nämä oli superhyviä ja säästin tietysti öljyn joten "joudun" varmaan tekemään lähiaikoina lisää munkkeja
Sekoita joukkoon suola, sokeri, kardemumma ja muna. Paista munkit laittaen ne varovaisesti öljyyn kypsymään vieri viereen, käännä paiston puolivälissä esim
Anna jäähtyä hetken pellillä ja siirrä donitsit ritilälle jäähtymään. Valmistelut tulee aloittaa ajoissa ja mikä sen mukavampaa kuin testailla ja maistella uusia sesonkiherkkuja odotellen itse juhlapäivää
Donitsit ovat ihan huikean hyvä tarjottava niin valmistujaisissa kuin illanistujaisissakin. Ei tarvitse kuin katsoakaan donitsiin päin niin taas on uusi ihana muhkura reisissä ja lantiolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.