porkkana ja lanttulaatikon ohje
Ekun keittiö
Ekun keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Tässäpä ohjeet millä tänään paistelen laatikot puolivalmiiksi pakkaseen, jos joku haluaa kokeilla.
  • Lanttulaatikko
  • 1 kg soseutettua keitettyä lanttua
  • 1 kananmuna 1dl siirappia
  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kermaa
  • 100 g voisulaa
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl muskottipähkinää
  • 0,5 tl valkopippuria
  • Kaikki aineet sekoitetaan ja kaadetaan voideltuun vuokaan.Paistoin tunnin ja 175 astetta.Aattoaamuna paistan vielä toisen tunnin kun oon ottanut pakkasesta edellisenä iltana sulamaan.
  • Porkkanalaatikko
  • 1 kg keitettyä porkkanasosetta
  • 4 dl riisipuuroa
  • 1 kananmuna 0,5dl siirappia
  • 1 dl kermaa
  • 50 g voisulaa
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 tl muskottipähkinää
  • 0,5 tl valkopippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.