Palan päädyttyä kärryyn tiesin heti mitä siitä valmistaisin, burgundinpataa tottakai. Jos et ole koskaan kokeillut burgundinpataa Julian tapaan tee se nyt ja noudata ohjetta (ainakin valmistus ohjeiden osalta
Anopin reseptivihkoa selatessani silmiini osui burgundinpadan ohje. Ylös oli kirjoitettu vain ainesosaluettelo ja oletan anopin tehneen sitä liedellä, mutta koska en luota siihen, että muistan vielä muutaman tunnin päästä jotain liedellä porisevan, päätin tehdä omani (tai siis miehen oman) uunissa
Tein myös burgundinpataa joka tällä hetkellä muhii uunissa. Vuodelle 2014 lupaan olla armollisempi itselleni ja tehdä enemmän asioita jotka tekevät minut onnelliseksi
Rakkaassa länsisaksalaisessamme porisi hyvän tovin palanen nautaa, kun valmistimme burgundinpataa. Koska espoolaiselämä on enää kiven heiton päässä, päätimme valmistaa sunnuntai-ateriamme teemalla Hyvästi Munkkivuori
Burgundinpataa syötiin keitetyn riisin, keitettyjen porkkanoiden (maustettiin hunajalla, rakuunalla ja suolalla) ja keitetyn parsakaalin ja bimin kanssa
Tänään oli päivällisenä burgundinpataa. Eilinen etappi oli kiinnostava ja tälläkin kertaa arvaukseni meni pieleen, Thor Hushovd piti kuin pitikin pintansa ja keltaisen paitansa
Ruoaksi tuli burgundinpataa, jauhelihakastiketta, muusia ja makaroonia. Lauantaina otin tämän liha klöntin sulaan ja sunnuntai aamuna seitsemältä laitoimme ukkoseni kassakeittön puu lieden päälle ja padat porisemaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.