I. h. a. n. s. i. t. r. u. e. T. o. d. l. N. k. v. p. m. P. ä. j. y. C. f. c. -. b. g. ,. M. 1. 0. ö. 7. 5. 8. 2. (. ). E. L. K. R. S. J. 3. O. 4. d l. t l
Äitini on innokas kasvimaanlaittaja ja kotipihan satoa on meillä saatu syödä aina. Tänä kesänä avomaankurkut kasvoivat ihan salaa katseilta piilossa ja satoa riitti säilöttäväksi asti
Voiko olla mitään parempaa. Uunissa niin pitkään kypsytettyä porsaanlihaa, että se murenee haarukalla. Tähän kelpaa hyvin porsaan halvemmat osat, kuten lapa tai kinkku
Mutakakku muuntuu muffiniksi Leila Bakar-ohjelman reseptissä. Ei ehkä maailman kaunein muffini, mutta tyydyttää vallan mainiosti vaativammankin suklaan himon
Eggs Benedict. Benedictin tai Benediktinmunat. Klassinen brunssille sopiva ruoka jossa rapeaksi paahdettua pekonia ja uppokeitettyjä löysiä munia kermaisen samettisessa ja syntisen paksussa kullankeltaisessa Hollandaisekastikkeessa, voissa nopeasti paistetun tuoreen pinaatin kera perinteisesti englantilaisen muffinin päällä
T. ä. m. k. e. s. r. u. o. a. n. h. j. t. i. p. R. A. v. l. y. ö. d. K. ,. f. E. L. C. B. -. 5. S. 4. V. x. 3. 0. g. /. 1. (. ). P. 6. 8. O. F. 2. *. ô. b. ü. s l
Sitruunaiset HUIPUTUS-macaron-leivokset. Nyt kävikin köpelösti, mutta vain ensimmäisellä kerralla. Valkuaisvaahto jäi liian löysäksi, jota seurasi ikävien tapahtumien sarja, mikä johti ensimmäisten macaron-leivosten epäonnistumiseen
O. l. e. n. a. i. p. t. ä. y. h. m. u. r. k. j. o. s. ,. N. g. v. M. -. I. ö. T. L. K. (. ). 1. d. ½. 3. w. c. R. b. S. 7. 5. E. 2. 0. 6. A. D. f. P. V. H. d l. t l
Italia-teeman kruunuksi tahdoin eilen vielä leipoa italialaisen juustokakun, Torta della Nonnan. Päädyin tekemään kakun Leila Lindholmin omalla ohjeella, jota on tuosta torta della nonnan haastavastakin ohjeesta (tai työläästä) muokattu yksinkertaisemmaksi