Piparkakkumuffinit toffeekuorrutteella / gingerbread cupcakes with toffee buttercream
Marian pieni leipomo
Marian pieni leipomo
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Muffinssitaikina
  • 150 g voita, huoneen lämpöistä
  • 150 g pehmeää ruskeaa voita (käytin 100g ruokokidesokeria, 50g muscavado sokeria)
  • 3 munaa 150g itsestään kohottavia jauhoja, joita meiltä ei oikein löydy joten laitoin normaalia jauhoa + 1tl leivinjauhetta
  • 1 tl jauhettua inkivääriä
  • ½ tl kanelia
  • ripaus mustkottipähkinää
  • (lisäsin myös vajaan teelusikallisen neilikkaa)
  • 1 rkl maitoa
  • Kuorrutus
  • 200 g huoneenlämpöistä voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.