Ei sillä, että fudisjoukkueen kanttiinissa tai partiolaisten myyjäisissä mitään kisaa käytäisiin. Oletan, että on kuitenkin iso plussa, jos omat leipomukset käyvät kaupaksi siitä rivistä
Sunnuntaina tuli valmistettua pitkästä-aikaa hauki ripsejä uppopaistamalla. Tämä on niin nopea ja herkullinen ruoka, että täytyisi tehdä paljon useimmin
V. i. m. e. s. ä. R. u. o. k. a. &. n. (. 1. /. 2. 0. ). l. K. p. S. g. é. t. ö. T. b. r. h. j. M. y. ,. v. H. d. L. 6. *. -. 9. 4. 3. 5. P. q. 7. J. O. ". f. '. Y. d l. t l
I. h. a. n. ä. v. e. t. m. i. o. l. s. u. k. j. y. K. p. E. r. ,. x. J. ö. A. d. T. M. H. R. V. P. Y. (. ). O. S. L. g. ". U. 2. 5. 0. f. 1. /. 4. c. 3. w. b. d l. t l
Opittiin ennen ABC-kirjasta, eli aapisesta. Haukifileestä tulee ihan herkkua kerman ja voin avulla. kg. n haukifileesuolaarikottuja sesaminsiemeniävihreä paprika2 dl kermaavoitaöljyätillinippuOta kalafilee jääkaapista puoleksi tunniksi lämpenemään työpöydälle ja kuumenna uuni 200 asteiseksi
Pakko tunnustaa, että genellejä en ole aiemmin tehny, mutta nyt on sekin kokeiltu. Hauesta kalana olen aina pitänyt ja sama täytyy todeta edelleen, että hyvää oli
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.