Tästä ruoasta - tai sen ideasta – on kiittäminen jälleen Savuhovin Skanssin myyntipisteen Terhiä, jolle huokailin taannoisella kauppareissulla keksimättömyyttäni eli arkiruokamielikuvituksettomuuttani
Pahoittelut pitkäksi venähtäneestä blogihiljaisuudesta. Asiaa on ollut, mutta aika jotenkin kortilla. Mutta nyt tehdään ryhtiliike, aasinsillaksi käy ruokajuhla nimeltä pääsiäinen
Tätä piirakkaa on tituleerattu jopa yhdeksi maailman parhaimmista piirakoista. Ohje on Hans Välimäen suosittelema ja on alunperin ruotsalaiselta huippukokilta Stefan Karlssonilta lähtöisin
Voileipäkakkuja tulee syötyä liian harvoin. Ainakin mun mielestä. Toisaalta niiden viehätys saattaa piillä juurikin siinä, että niitä saa yleensä vaan ylioppilasjuhlissa ja valmistujaisissa