Raparperi-rahkapiirakka
Kanelinkukkia
Kanelinkukkia
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 dl sokeria
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 125 g voita
  • 1 pieni kananmuna
  • 1 dl piimää tai kermaviiliä
  • 2,5 dl raparperipaloja
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl kuivattua inkivääriä)
  • 250 g rahkaa
  • 1 dl sokeria
  • 0,5 tl aitoa vaniljaa
  • 200 asteessa noin
  • 20-25 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä ja pinta kullanruskea

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.