Karamelliporsasta ja ruishampurilaisia Farangin tapaan
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1,5 kg kassleria
  • Liemi
  • 2 l vettä
  • 2 yksikyntistä valkosipulia
  • 2 cm paksuhko pala inkivääriä
  • 4 korianterinjuurta (tuoreyrttiruukusta kaiveltuna)
  • 6 valkopippuria 4 dl kuivaa valkoviiniä
  • 8 dl vähäsuolaista soijaa
  • 1 dl ketjap manisia (makea soijakastike)
  • 2 dl osterikastiketta
  • Karamellikastike
  • 2 dl kasslerin haudutuslientä
  • 4 tähtianista 1 kanelitankoa 400 g palmusokeria
  • 1 dl vettä
  • 4 rkl rapeaksi paahdettua valkosipulia
  • 8 rkl rapeaksi paahdettua salottisipulia
  • 1 punainen miedohko chili
  • Nippu korianteria
  • Romana-salaattia
  • 1 punainen miedohko chili

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.