K. y. l. m. ä. s. a. v. u. o. h. e. ,. t. r. j. i. p. n. b. g. k. -. J. B. A. G. E. L. I. T. (. 2. 0. P. ). d. ö. 3. 7. 4. 5. 1. S. 6. M. O. N. Y. V. R
Amerikan aamiainen, vesirinkelii eli bageli, joka tunnetaan myös nimellä "vesidonitsi". Nimi on peräisin siitä, että vesirinkeleitä kiehautetaan vedessä ennen paistamista
Minulla on ollut bageleiden ohje jemmattuna Pirkka-lehdestä vuodesta 1999 asti. Kaikki nämä vuodet bageleiden käyttäminen kiehuvassa vedessä ennen paistamista on tuntunut ylivoimaiselta
Tämä foccasia-leivän ohje on maukas, helppotekoinen ja terveellinen. Taikinaan voi laittaa speltti- ja kokojyväjauhojen lisäksi myös erilaisia siemeniä, sekä lisätä leivän päälle ennen uuniin laittoa vaikka fetajuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja
E. n. s. i. m. ä. e. r. a. k. u. o. l. h. j. p. v. t. -. O. ö. y. C. F. b. æ. R. w. g. d. U. T. ,. V. ). (. 2. /. 1. c. 4. 3. J. S. P. L. 5. M. N. G. d l. t l
Bagelit on niin hyviä, ja niihin löytyy niin monta täytevariaatiota, että maistuu kenelle vaan. Arnoldsin bageleita tulee aina silloin tällöin ostettua ja joka kerta niitä syödessä mietin että pitäisi tehdä itsekin