) Tämä kakku on suunnilleen samalla reseptillä tehty kuin aiempikin, mutta tuorejuuston tilalta käytin 250g mascarponea. Kakku olisi ollut ehkä vähän tyylikkäämpi 20cm vuoassa tehtynä, mutta söpö tuli tästäkin. 250g mascarponea 2,5dl kermaa4liivatettan. 2dllimemehua2liivatetta tilkka sinistä nestemäistä elintarvikeväriäKakun pintaa kannattaa muotoilla vähän kaltevammaksi, jolloin tulee "syvenevä meri" -vaikutelma. =) 250g mascarponea. 2,5dl kermaa. 2dl limemehua
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. V. a. p. u. i. k. n. j. ä. l. r. o. t. m. e. s. T. v. ,. d. y. h. H. I. S. J. (. ). P. 1. 0. g. 5. -. L. c. 3. /. 4. K. 7. 6. d l. t l
2. 2. 2. 2. M. a. k. e. m. h. n. t. ä. y. d. l. ). T. s. j. o. i. u. ,. v. r. p. K. P. N. ö. 1. -. J. 0. g. 5. F. b. 3. c. 6. S. 4. (. 8. L. V. H. I. d l
220 g keksejä (esim digestive). 200 g mascarpone juustoa. 200 g vaniljatuorejuustoa. 200 ml kermaa. 200 g tuoreita vadelmia muussattuna tai paseerattuna. 200 g Valkosuklaata sulatettuna. 2-3 rkl tomusokeria. 2 rkl sitruunavettä. 2 dl vadelmapyrettä. 2 dl vettä. 2 rk sitruunavettä. Itse käytin 24 cm halkaisijaltaan olevaa vuokaa mutta kakku olisi mukavempi minusta esim 22 cm vuokaan. 220 g keksejä (esim digestive). 200 g mascarpone juustoa. 200 g vaniljatuorejuustoa. 200 ml kermaa. 200 g tuoreita vadelmia muussattuna tai paseerattuna. 200 g Valkosuklaata sulatettuna. 2-3 rkl tomusokeria. 2 rkl sitruunavettä. 2 dl vadelmapyrettä. 2 dl vettä. 4 liivatelehteä 2 rk sitruunavettä
Rahka sopii mielestäni loistavasti juustokakkuihin, tuoden niihin hieman kevennystä ja raikkautta, joten halusin käyttää kakun täytteessä appelsiinirahkaa
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. F. a. z. e. r. i. n. o. y. k. s. l. m. p. u. t. j. ä. h. T. ö. c. v. ,. g. d. K. 5. 1. 0. (. ). M. R. O. -. 8. 4. P. f. H. x. J. 3. A. ) l. d l. c m. r k
Suomalaisten makuun sopiva helppo hyydytettävä juustokakku pienellä erikoisuudella siis. 2, Sekoita keskenään ja painele n. 20-22cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan. 2. 20-22cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan
Raikkaat ja hedelmäiset juustokakut ovat ihania ♥ Teen useimmiten mango- tai persikkajuustokakkua, mutta omille kolmekymppisilleni halusin kokeilla jotain uutta
2. Lisää viimeisenä jauhoseos ja paista leivinpaperilla vuoratussa irtopohjavuoassa noin 20-22 minuuttia, kunnes pohja on kypsä. 200g Tuorejuustoa. 2 Liivatetta. 200 g Mustaherukkarahkaa. 1-2 rkl Sokeria. 2 Liivatetta. 200 g Vaniljarahkaa. 2 Liivatetta. 200g Tuorejuustoa. 2 Liivatetta. 200 g Mustaherukkarahkaa. 1-2 rkl Sokeria. 2 Liivatetta. 200 g Vaniljarahkaa. 2 Liivatetta
Minun juustokakkuni oli tänään pakastimessa kuusi tuntia, ja hetken huoneenlämmössä ennen tarjoilua. 200g kaurakeksejä. 200g appelsiinituorejuustoa. 200g valkosuklaata (minulla oli mukana pikkaisen maitosuklaatakin, hyvin käy sekin). 200g kaurakeksejä. 200g appelsiinituorejuustoa. 200g valkosuklaata
päätellä, maistuisiko tämä juustokakku vai ei. Mieleni teki juustokakkua, joten tein pitkästä aikaa. Jäähdytä juustokakku ensin huoneenlämpöiseksi ja sen jälkeen jääkaapissa
2 dl sokeria. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 6-8 minuuttia. 200 g Valio Viola appelsiini tuorejuustoa. 200 g Valio appelsiini maustettu rahka. 2 dl sokeria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.