N. ä. i. n. p. s. e. a. l. k. u. o. t. m. h. v. K. j. r. b. ,. ". V. d. y. H. 1. c. 2. ö. w. ½. D. -. P. (. f. ). L. S. A. O. g. R. 0. °. C. 5. 6. d l. k g
Puolukka on aina ollut yksi suosikkimarjoistani. Pidän puolukan happamuudesta ja näin syksyisin syön tuoreita puolukoita jugurtin kanssa, rahkaan sekoitettuna, marjapuurossa, ihan vaan paljaaltaan
Mmm. tummaa mausteista konjakilla kostutettua makeata kakkua jossa ihania, mehukkaita hedelmäsattumia rusinoiden ja kuivahedelmien muodossa ja pähkinöitä
Lehtikaali on ollut jo pitkään maistettavien listallani (kyllä, se on raaka-aineena minulle aivan vieras), mutta Suomessa sen saatavuus on vähän niin ja näin, ja hintakin on saanut opiskelijan valitsemaan aina jotain muuta
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Eli uppopaistettua broileria amerikan etelän malliin. Enpäs muista milloin olisin viimeiksi uppokeittänyt rasvassa mitään – tätä kypsennystapaa yritän itse asiassa vältellä parhaani mukaan
Vielä viimeinen jokseenkin talvinen pataruoka. Sääkin tuntuu sitä vaativan, kun keväisen aurinkoiset päivät vuorottelevat harmaan viileiden tihkusateiden kanssa
Noin 5 hengelle. n. 1 kg lohifile. Suolaukseen. 1 l vettä. 1 dl Himalajan ruususuolaa. 1. Keitä vesi ja kaada laakeaan astiaan suolan kanssa ja anna jäähtyä
Ostan harvoin porsasta ja silloin kun ostan, se on sisäfilettä marinoitavaksi uuniin/grilliin, kasleria lihapadan mehevöittämiseksi tai porsaankyljyksiä pannulla paistettavaksi