A. j. a. t. u. s. ä. h. n. p. i. r. k. v. l. m. e. y. d. P. o. -. K. ,. ö. H. L. J. g. (. /. ). M. T. V. 1. 2. 3. b. 4. 0. f. S. x. c. 7. 5. °. C. E. D. / l. d l. g )
M. e. i. l. ä. o. n. y. t. v. u. s. a. j. k. p. r. d. O. g. h. (. -. m. ). T. &. H. ,. J. ö. 7. 5. 3. 2. c. 1. /. K. S. A. L. P. f. °. C. Ä. t l. r k. c m. m u. d l
I. t. s. e. l. i. v. o. u. p. a. r. m. ä. n. j. d. B. g. D. O. k. P. 2. 0. 1. 3. -. h. ). E. y. V. ,. T. 5. /. 4. L. S. A. ö. Ä. K. (. M. J. R. 7. °. C. H. …. Y. b. ". e l. t l. r k. d l. D "
Eilen tein taas kahta vakioherkkuani - kuivakakkua ja hampunsiemensuklaata. Jos ette ole vielä saaneet aikaseen tehdä hampunsiemenillä jatkettua tummaa suklaata, niin kokeilkaa nyt jo ihmeessä
M. u. n. a. l. k. j. o. p. ä. t. e. v. m. i. ). A. s. h. ö. -. y. r. L. g. N. J. b. V. ,. d. O. H. T. E. S. K. 1. ½. 3. /. 4. 7. 5. 2. 0. °. C. (. 6. 8. 9. P. '. c. ) l. d l
Syksyn ensimmäinen hapankaali-satsi on nyt tehty ja jälleen kerran erinomaiseksi havaittu. Jollet koskaan ole maistanut kotitekoista hapankaalia, sinulla ei ole aavistustakaan miten hyvää hapankaali oikeasti on
J. o. s. y. h. d. i. t. ä. k. a. l. e. n. u. -. m. r. j. p. z. ). T. ,. v. P. M. E. A. 5. (. L. g. f. 1. 2. R. S. ö. U. °. C. /. 3. 0. B. K. c. D. V. Y. O. 5 l. d l. r k. m i
Toivottavasti monikin lukija on jo innostunut kokeilemaan raakacrackerin valmistusta. Vehnäryynicracker on ihan tosi hyvää - mutta vähintäänkin hyvänä kakkosena tulee mielestäni idätetystä tattarista valmistettu raakanäkkäri, ja sille tietty vielä lisäpisteitä gluteenittomuudesta
N. y. t. u. l. i. k. ä. h. v. s. e. ). T. m. r. o. a. p. j. n. S. J. d. ,. L. g. H. (. C. f. c. x. G. 2. 3. R. K. ö. 5. 1. /. 4. V. A. -. P. E. M. / l. d l
L. u. p. a. s. i. n. j. o. k. t. e. v. l. ä. r. I. h. y. -. m. ". S. d. T. f. P. 1. /. 2. 5. 0. g. ö. ,. R. M. K. O. 3. (. ). A. U. 7. °. C. 4. J. V. H. E. D L. d l. t l